Sommer i Egersund

SOMMERTILBUD

3-retters middag i Eigra Kjøkken & bar
Overnatting i dobbeltrom
fra 1040,- per person når 2 deler dobbeltrom

SOMMEROPPLEVELSER

Skal du på Norgesferie i 2019? Velkommen innom Egersund. Her finner du opplevelser i fleng både for store og små. Med utgangspunkt i Grand Hotell kan du ta dagsturer til både Preikestolen, Kjeragbolten og Trollpikken. Preikestolen er den mektige, Kjeragbolten den utfordrende - er Trollpikken den morsomme. En tur til Trollpikken passer for hele familien. Trollpikken ligger i Egersund. De andre 2 kan du gjerne ta som dagstur med utgangspunkt i Egersund. 
 

​ATTRAKSJONER OG OPPLEVELSER 

I Egersund er det utrolig mye kjekt og koselig å finne på. Klikk deg inn her for å se mer av det Egersund har å tilby!
 

SPENNENDE STEINFORMASJONER

En tur til Trollpikken passer for hele familien. Man kan si at Preikestolen er den mektige, Kjeragbolten den utfordrende, og Trollpikken den morsomme og lette turen som passer for alle. Skal du til Trollpikken kan du velge den lange turen som starter i sentrum, eller kjøre til Trollpikkens parkeringsplass. Skal du til Preikestolen eller Kjerag kan du nå disse med bil som dagstur fra Egersund. Les om hver enkelt attraksjon her:  Disse 3 er bare eksempler på hva du kan finne på med utgangspunkt fra Grand Hotell. Se flere av våre forslag her!

 

TREHUSBYEN EGERSUND
Egersund sier å være en av Norges aller best bevarte trehusbyer. Her kan du tusle rundt i små koselige gater med både butikker, restauranter, kafeer og bolighus. En trivelig gå- og shoppinggate strekker seg fra hotellet gjennom sentrum.  

SYKKELUTLEIE
Grand Hotell Egersund har 12 sykler til uleie. Syklene kan leies av hotellets gjester og andre som ønsker å sykle opp til parkeringsplassen og gå turen derfra. 
Pris for å leie sykkel og hjelm 1 dag er kr 150,- Henvendelse resepsjonen. Det tar cirka 30 minutter å sykle fra hotellet til parkeringsplassen der Trollpikken-turen starter. 
 

MAGMA GEOPARK

Sjekk ut Magma Georpark, et eventyr av naturopplevelser for både store og små. 

MATPAKKE
Smør gjerne med deg en matpakke fra frokostbuffeten. kr. 85,- per person.
Sommerbrosjyre Egersund Opplev Egersund 2019
Klikk for å se hele brosjyren "Opplev Egersund"
BOOK HOTELLROM
Sjekk ut kapasitet og pris her
foto: @vagabondsofsweden
foto: @vagabondsofsweden
Preikestolen
Besøk Preikestolen mens du er i Egersund, eller på vei til eller fra Egersund.