Sommer i Egersund

SOMMEROPPLEVELSER

Velkommen innom Egersund i sommer. Her finner du opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en koselig, liten, innholdsrik og spennende kystby på sørvestlandet. Her får du eventyraktige naturopplevelser, fotturer,  shoppingmuligheter, museer, attraksjoner og spisesteder. En kjekk og spennende destinasjon for store og små, enten man er eventyrlysten og søker spenning, eller man søker fred og ro i koselige og rolige omgivelser. 

​ATTRAKSJONER OG OPPLEVELSER 

I Egersund er det utrolig mye kjekt og koselig å finne på. Klikk deg inn her for å se mer av det Egersund har å tilby!
 

SPENNENDE STEINFORMASJONER

Med utgangspunkt i Grand Hotell kan du ta dagsturer til både Preikestolen, Kjeragbolten og Trollpikken. Trollpikken ligger i Egersund. De andre 2 kan du gjerne ta som dagstur med utgangspunkt i Egersund. Mens Preikestolen er den mektige og Kjeragbolten den utfordrende, er Trollpikken den morsomme. Turen til Trollpikken er en lett og vakker tur som passer for hele familien. Skal du til Trollpikken kan du velge den lange turen som starter i sentrum, eller kjøre til Trollpikkens parkeringsplass. Skal du til Preikestolen eller Kjerag kan du nå disse med bil som dagstur fra Egersund. Les om hver enkelt attraksjon her: 
 
BYTUR OG SHOPPING I TREHUSBYEN EGERSUND
Egersund sies å være en av Norges aller best bevarte trehusbyer. Her kan du tusle rundt i små koselige gater blant verneverdige trehus som i dag huser butikker, restauranter, kafeer og små boliger. En trivelig gå- og shoppinggate strekker seg fra hotellet gjennom sentrum. Klikk her for å se hvilke butikker du finner i Egersund. 
NYHET! AKTIVITETSPAKKER
Sammen med flere aktører i Egersund har vi satt opp mange nye kjekke aktivitetspakker.  Enten du kommer med familien, vennegjengen eller kjæreesten har vi en pakker som passer for deg.  Se utvalget av våre pakker her. 
 
SYKKELUTLEIE
NYHET 2020: Vi har fått el-sykler. Vi har kjøpt inn en stor mengde el-sykler, så nå kan du kjøpe reisepakker som inkluderer overnatting og sykler. Les mer om sykkelpakkene våre her. Grand Hotell Egersund også har tolv vanlige sykler til uleie. Syklene kan leies av hotellets gjester og andre som ønsker å sykle rundt i Egersund. Pris for å leie sykkel og hjelm: kr 150,- per dag. Henvendelse resepsjonen. Kontakt resepsjonen på 51496060 eller booking@grand-egersund.no for å avtale leie av de vanlige syklene.
 

MAGMA GEOPARK

Sjekk ut Magma Georpark, et eventyr av naturopplevelser for både store og små. 
 
MATPAKKE
Vi lager gjerne matpakke du kan ha med deg på tur. kr. 85,- per person. Bestilles i resepsjonen seinest kvelden før. 

SOMMEREN 2021 


Vi tar i mot bestillinger for sommeren 2021 allrede nå.
Sikre deg en plass på vårt historiske hotell midt i hjertet av sommerbyen Egersund.
Bestill per e-post eller telefon 51496060
Sommerbrosjyre Egersund Opplev Egersund 2020
Opplev Egersund i sommer. Klikk og les årets Visit Egersund sitt turistmagasin. Her får du info. om mye kjekt du kan se og gjøre i Egersund.
BESTILL SOMMERTILBUD
Telefon: 51 49 60 60 
E-post: booking@grand-egersund.no 
Merk din bestilling med: Sommertilbud

EVENT OG ARRANGEMENTER I EGERSUND

Lyst å få med deg det som skjer? Ta en titt på kommende arrangementer og festivaler. Kanskje finner du en konsert eller show som er satt opp i perioden når du kommer til Egersund. 
VISIT EGERSUND 
Les mer om byen, spisesteder, aktivitetstilbud, attraksjoner, kulturtilbud og eventer på Visit Egersund sine nettsider. 
BOOK HOTELLROM
Sjekk kapasitet og pris her
foto: @vagabondsofsweden
foto: @vagabondsofsweden
Preikestolen
Besøk Preikestolen mens du er i Egersund, eller på vei til eller fra Egersund.