Sommer i Egersund

SOMMEROPPLEVELSER

Velkommen innom Egersund i sommer. Her finner du opplevelser i fleng både for store og små. Med utgangspunkt i Grand Hotell kan du ta dagsturer til både Preikestolen, Kjeragbolten og Trollpikken. Preikestolen er den mektige, Kjeragbolten den utfordrende - er Trollpikken den morsomme. En tur til Trollpikken passer for hele familien. Trollpikken ligger i Egersund. De andre 2 kan du gjerne ta som dagstur med utgangspunkt i Egersund. 
 

​ATTRAKSJONER OG OPPLEVELSER 

I Egersund er det utrolig mye kjekt og koselig å finne på. Klikk deg inn her for å se mer av det Egersund har å tilby!
 

SPENNENDE STEINFORMASJONER

En tur til Trollpikken passer for hele familien. Man kan si at Preikestolen er den mektige og Kjeragbolten den utfordrende. Trollpikken den morsomste og letteeste turen av disse 3.En tur til Trollpikken passer for store og små. Skal du til Trollpikken kan du velge den lange turen som starter i sentrum, eller kjøre til Trollpikkens parkeringsplass. Skal du til Preikestolen eller Kjerag kan du nå disse med bil som dagstur fra Egersund. Les om hver enkelt attraksjon her:  Disse 3 er bare eksempler på hva du kan finne på med utgangspunkt fra Grand Hotell. Se flere av våre forslag her!

 

TREHUSBYEN EGERSUND
Egersund sies å være en av Norges aller best bevarte trehusbyer. Her kan du tusle rundt i små koselige gater med både butikker, restauranter, kafeer og bolighus. En trivelig gå- og shoppinggate strekker seg fra hotellet gjennom sentrum.  

SYKKELUTLEIE
NYHET 2020: Vi har fått el-sykler. Vi har kjøpt inn en stor mengde el-sykler, så nå kan du kjøpe reisepakker som inkluderer overnatting og sykler. Les mer om sykkelpakkene våre her. Grand Hotell Egersund også har tolv vanlige sykler til uleie. Syklene kan leies av hotellets gjester og andre som ønsker å sykle rundt i Egersund. Pris for å leie sykkel og hjelm: kr 150,- per dag. Henvendelse resepsjonen. Kontakt resepsjonen på 51496060 eller booking@grand-egersund.no for å avtale leie av de vanlige syklene.
 

MAGMA GEOPARK

Sjekk ut Magma Georpark, et eventyr av naturopplevelser for både store og små. 

MATPAKKE
Vi lager gjerne matpakke du kan ha med deg på tur. kr. 85,- per person. Bestilles i resepsjonen seinest kvelden før. 
Sommerbrosjyre Egersund Opplev Egersund 2020
Opplev Egersund i sommer. Klikk og les årets Visit Egersund sitt turistmagasin. Her får du info. om mye kjekt du kan se og gjøre i Egersund.
BOOK HOTELLROM
Sjekk ut kapasitet og pris her
foto: @vagabondsofsweden
foto: @vagabondsofsweden
Preikestolen
Besøk Preikestolen mens du er i Egersund, eller på vei til eller fra Egersund.