Romantisk hotellopphold

Romantisk middag i Eigra kjøkken & bar

Romantiske dager i Egersund

Tilbring en romantiske dager på hotell i Egersund
Romantikk på Grand Hotell er investering i fornyet kjærlighet. Deilig luksuriøs mat og overnatting på hotell - når du skal gjøre noe spesielt! Ta med partneren din. Eller venner. Eller begge deler. La oss skjemme dere bort, og trekk dere fornøyde tilbake i komfortable værelser med tid til hverandre. Bo i en av våre flotte nye junior-suiter med lun atmosfære, et flott bad og en deilig stor seng! Nyt deilig middag i restauranten på hotellet Eigra kjøkken & bar. Frokosten dagen etter er inkludert i prisen.

BOBLENDE ROMANTISK
Avkjølt musserende vin og fruktfat som står klart på rommet ved innsjekk
Tre retters middag for 2 personer i Eigra kjøkken & bar
Overnatting i oppgradert dobbeltrom
Prisen er kr. 2990,- for 2 personer (1495,- per person) 

UTFLUKTER OG AKTIVITETER
Vi anbefaler gjerne ulike aktiviteter, som den vakre majestetiske gåturen til Eigerøy fyr, byfjellet Varberg eller det mangfoldige og flotte rekreasjon- og turområdet Vannbassengan. Hva med en tur innom sjokoladefabrikken eller på en konsert? Sjekk ut Visit Norway sin spenstige markedsføring av Trollpikken våren 2019!  Du finner mye koselig og spennende shopping like utenfor hotelldøren. Hotellet ligger ved gågaten, som byr et stort utvalgt nisjebutikker. Egersund sentrum er spennende og innholdsrik. Her kommer folk tilreisende på dagsturer for å nyte shopping og hyggelig måltider i Egersund trivelige gågater. 

Se oversikt over alle våre kjekke aktiviteter HER

BESTILLING
Boblende romantisk-pakken bestiller du på booking@grand-egersund.no eller telefon 51 49 60 60 
 
Rom med balkong
Bobler på balkongen. Foto: @vagabondsofsweden
Rom i ny avdeling Grand Hotell
Bo godt på Grand Hotell! Sov godt i komfortable senger i vår nye hotellavdeling "Klavita-huset", og nyt en deilig frokost dagen etter.