Tilbud og pakkepriser

Book ditt opphold med det lille ekstra

Hotelltilbud og pakkepriser i Egersund
Her finner du informasjon om pakker og tilbud på Grand Hotell Egersund. Noen av pakkene gjelder hele året, og noen har en tidsbegrenset periode.  Velkommen til oss!


 
champagnelunch p%c3%a5 grand terrasse

Vinterferie i Egersund

Velkommen til en spennende liten småby med mye kjekt å finne på både inne og ute. Vi har mange fine familierom. Klikk deg inn her for vinterferietilbud og mange kjekke aktivitetsforslag fra oss.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
_68A1233-Edit

Vennepakke - Aktivitetsdager

Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2 overnattinger.
iEgersund-flyfoto-egersund-3-1199448%20%20S%20

Turpakke "Dalane Kyststi"

Kystlandskapet langs Egersund og omegn er majestetisk og vakkert. Dalane kyststi går fra Hellvik, via Egersund og Sokndal til Åna-Sira. Opplev kystkultur, landbruk og flotte naturopplevelser - alt i en pakke. Denne turpakken går over 3 dager inkluderer opplevelser, måltider og overnatting på Grand Hotell.
Solfrid%20El-sykkel

Sykkelpakke

Bestill sykkelpakke med el-sykler og overnatting. Pakken inkluderer komfortable el-sykler, hjelm, sykkelveske, matpakke med drikke, 2-retters middag, overnatting og frokost. Du kan starte i Egersund og ende opp på Bryne, eller omvendt.
shutterstock_1124873534%20kano%20familie

Familiepakke med skattejakt

Aktivitetspakke som passer for hele familien. Spennende skattejakt i kajakk. Varighet 2 dager med en overnatting i familierom.
a%20coasteering%20small-9161

Voksenpakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
grand-sommer

Sommer i Egersund

Kom til Egersund i sommer! Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby langs kysten. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, badeplasser, spisesteder og turområder. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. NYHETER 2020: Spennende aktivitetspakker og nye el-sykler. Klikk deg inn for mer info. og årets sommertilbud!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* indicates required
Hvilken informasjon er du interessert i?

Vennligst huk av måten du vil bli kontaktet på:

Du kan melde deg av som mottaker av nyhetsbrev når som helst ved å klikke på linken for avmelding i alle e-poster vi sender deg. ENGLISH: You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.