Selskap

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap

Selskap for enhver anledning

Selskap med stil

Vi på Grand Hotell ønsker deg velkommen til oss for å feire ditt bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring.

Våre lokaler er egnet for alle typer selskapsarrangement, både for private og for næringslivet. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst vårt anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap. Ønsker dere musikk, ordner vi gjerne med DJ, levende musikk eller musikkanlegg.

Ta kontakt med Grand Hotell for mer informasjon om det enkelte arrangement eller stikk innom oss for en uformell samtale.

Ved endringer i antall deltagere til lunsj og middag må dette være i hotellets hender 24 timer før ankomst dette for å unngå no-show på første bestilte antall deltagere.
For de ulike selskap, få tilsendt våre avbestillingsregler.
EIGRA_Matfotografering-3191WEB
Eigra%20-%20fotograf%20%40misstonnes%20(4)
Maten, menyer og råvarer varierer med de ulike sesongene. Her har du litt bilder til inspirasjon. Bildene er hentet fra ulike arrangementer og menyer på Grand den siste tiden. 
Bryllup%2001%20Hugo%20Lutcherath%202012
Selskapsoppdekking