Konfirmasjon

Våre lokaler rommer fra 10 til 130 personer

Konfirmasjon på Grand Hotell

DEN STORE KONFIRMASJONSDAGEN!
Mange velger å arrangere konfirmasjonen her på Grand, slik at foreldre og familie kan slappe av og nyte dagen sammen med konfirmanten! Vi tar oss av det praktiske som oppdekning, servering og rydding, mens dere ordner med gjesteliste, finstasen og taler. 

NYT DAGEN
Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren og ikke minst et anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer. Slapp av og nyt dagen, så tar vi oss av alt det praktiske. Når dere feirer konfirmanten hos oss tar vi oss av all oppdekning servering og rydding. Vi bestiller gjerne også kaker for deg hvis du ønsker det. 

LOKALER, DUK OG DEKKET BORD
Grand Hotell har flere spennende lokaler som egner seg til konfirmasjon. Her kan du ha selskap for 10 - 130 personer.  Vinkjelleren er et stilig og stemningsfullt lokale som passer til små konfirmasjoner og selskap. Konsulatet har plass til 130 i selskap, og er et lokale kan deles inn i to saler og egner seg da henholdvis for 20-30 og 40-80 gjester. I restauranten kan det dekkes til 80 personer. Til selskap og konfirmasjoner ordner vi oppdekking, servering, lys og servietter. 

MENY
Ta kontakt, så sender vi deg menyer og forslag. 

HAR DU KONFIRMANT TIL VÅREN ELLLER HØSTEN? 
Har du konfirmant i år? Vi har fortsatt noen ledige lokaler både vår og høst. Kontakt oss gjerne nå for å sikre deg det lokalet som passer best til ditt selskap. 

BESTILLING
Send din forespørsel i dag, så sjekker vi kapasitet og skreddersyr et opplegg for dere og konfirmanten. 
Konfirmant
Gjør stas på konfirmanten og legg feiringen på Grand Hotell

SEND OSS DIN FORESPØRSEL

E-post: arrangement@grand-egersund.no
Telefon: 51 49 60 68