Jul på Grand Hotell Egersund

Grand jul

SNART JUL!

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her får du både tradisjonelt julebord med deilig julemat, samt en rekke julekonserter, show og forestillinger i julebordsessongen. Har du lyst på en litt annerledes, ny og spennende matopplevelse? Da anbefaler vi deg å ta turen til spisestedet vårt EIGRA kjøkken & bar. Her får du både moderne og tradisjonell julemat. Egersund er en populær julebordsdestinasjon og dersom dere ønsker billetter til ett av våre show eller konserter, eget selskapslokale til julebordet og overnatting er det lurt å sikre seg plass så tidlig som mulig. 
 
SEND FORESPØRSEL
JULEBORD
arrangement@grand-egersund.no
JULELUNSJ 
BUFFET
BOOK BORD
EIGRA KJØKKEN & BAR
Show på Grand Scene i november og desember 2021
"Deilig er svoren" er årets show på Grand Scene. Et musikalsk humorshow. Premiere 12. november! Billetter på Ticketmaster. Kontakt oss for skreddersydd arrangement med mat, underholdning og overnatting.

PLANLAGT ÅRETS JULEBORD? 

Ta kontakt med arrangementsavdelingen vår, så hjelper vi deg gjerne med  skreddersy ditt julearrangement. Hotellet har flere selskapslokaler, 101 hotellrom og er lett tilgjengelig med toget fra Stavanger og Kristiansand. Kommer du med bil har vi egen parkeringsplass og du kan komme til Egersund via riksvei 44 eller E39.  Lad opp til jul med et besøk på Grand Hotell i Egersund.

JULEMENY EIGRA KJØKKEN & BAR 
Hotellets spisested heter EIGRA kjøkken & bar. Les mer og se på menyer på eigra.no. Julemenyen blir lagt ut tidlig i november.  Klikk her for å gå rett til bordbestilling i Eigra. Velkommen til matopplevelser du sent vil glemme!

"GRAND JULEBORD"- JULEBORD FREDAG OG LØRDAGER i NOVEMBER OG DESEMBER 
Vi tilbyr varm julemat med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk med tradisjonelt tilbehør og et bugnende dessertbord. Gjelder grupper og må bestilles på forhånd. 

ØNSKER DERE EGET LOKALE? 
Ta kontakt så finner vi et flott lokale til ditt juleselskap. Er det store selskap, så anbefaler vi vårt flotte selskapslokale Konsulatet. Her får dere egen matservering, egen bar og servitører, samt gode muligheter for egen underholdning. Vi har flere store og små selskapslokaler. Bestill gjerne aperitiff i hotellets peisestue før julebordet. Ta kontakt med oss for ledige datoer og priser.

"DEILIG ER SVOREN" - et musikalsk humorshow 
I fem år har Anne Kathrine Svanes, Jonas Hovland og Espen Andersen hatt suksess med sine utsolgte humorforestillinger. De har harselert med hverdagens små og store problemer, og “Deilig er svoren" er intet unntak. Denne forestillingen har allerede vært utsolgt to ganger, men koronaen satte dessverre en stopper. Nå skal du endelig få høre hva gjengen tenker om julegardiner, julegensere, julekalendere, julegrøt og julesanger.  Showet går under sjangeren musikalsk humorshow. I “Deilig er svoren” serveres noen gylne tilbakeblikk og hverdagslige episoder satt særdeles på spissen. Klikk her for mer info. og billetter

JULESELSKAP I VINKJELLERN 
Vinkjelleren er et stemningsfullt lokale som passer for grupper fra 10 - 30 personer. 

FAMILIEJULEBORD PÅ SØNDAGER
Søndager i desember får du stort familiejulebord på Grand Hotell. Du får en bugnede buffet med både kalde og varme retter. Åpningstider på søndager er 13.00 - 17.00. Bestill bord ved å sende oss en e-post

REISE LITT BORT? 
Skal du planlegge julebord for en gjeng som ønsker å reise litt bort? Egersund er lett tilgjengelig enten dere kommer fra Rogaland eller Vest-Agder. Det er kort vei til Egersund, fra Stavanger, Jæren, Dalane, Flekkefjord eller Kristiansand. Med 101 hotellrom og mulighet for selskaper på inntil 150 personer er Grand Hotell Egersund et god arena for ditt julearrangement. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november. Hotellet er et fullservicehotell, og kan skilte med egen loungebar, egen peisestue og vinkjeller,  samt en rekke andre kjekke selskaps-, møte- og konferanserom. 

JULESHOPPING I EGERSUND
Butikkene i sentrum har utvidede åpningstider i desember. Kjekt for deg som har lyst å kombinere en tur til Egersund med shopping. Åpningstidene ser du her. Like utenfor hotelldøren finner du landets koseligste handle- og julegate.

JULEBYEN
ENDELIG! I år blir det Julebyen igjen. Det blir stort juletre som alltid, og julenissen og nissemor er på plass igjen. Det blir garantert god julestemning i gatene her i Egersund. Butikkene og sentrum står samlet og lager herlig julestemning slik som de alltid gjør. Velkommen til Julebyen Egersund. Les mer om Julebyen og åpningstider på Julebyen.no

HVA HAR DERE LYST PÅ? 
Vi har noe for enhver andledning, og alle typer julearrangement. 
Firmajulebord
Julelunsj 
Juletallerken 
Julecatering 
Julebuffet 
Familiejulebord 
Julemat under julebyen 
Weekend med overnatting

Send oss til forespørsel!
VELKOMMEN TIL OSS!  

 
Bestill ditt julebord i dag!
e-post: arrangement@grand-egersund.no
telefon: 51 49 60 60
Oppgraderte rom på Grand Hotell Egersund
Spis et hyggelig måltid og sov godt!
Grand Hotell Egersund og Jul
Book årets julebord på Grand Hotell i Egersund
Tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret
Tradisjonell julemat på Grand i Egersund
Kom i julestemning med denne fine gjengen her! "Deilig er svoren" et musikalsk humorshow på Grand Scene i november og desember 2021. 
BOOK BORD
FAMILIEJULEBUFFET

Søndag 5., 12. og 19. desember
booking@grand-egersund.no
tlf: 51496060
booking@grand-egersund.no