Jul på Grand Hotell Egersund

Grand jul

SEND FORESPØRSEL
JULEBORD
BOOK BORD
EIGRA KJØKKEN & BAR

PLANLAGT ÅRETS JULEBORD? 

Ta kontakt med salgsavdelingen, så hjelper vi deg gjerne med  skreddersy ditt julearrangement. Hotellet har flere selskapslokaler, 101 hotellrom og er lett tilgjengelig med toget fra Stavanger og Kristiansand. Kommer du med bil har vi  egen parkeringsplass og du kan komme til Egersund via riksvei 44 eller E39.  Lad opp til jul med et besøk på Grand Hotell i Egersund.

JULEMENY EIGRA KJØKKEN & BAR 
Hotellets spisested heter EIGRA kjøkken & bar. Les mer og se på menyer på eigra.no.
Klikk her for å gå rett til bordbestilling i Eigra. 

"GRAND JULEBORD"- JULEBORD FREDAG OG LØRDAGER i NOVEMBER OG DESEMBER 
Vi tilbyr varm julebuffet med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk med tradisjonelt tilbehør og et bugnende dessertbord. Gjelder grupper og må bestilles på forhånd. 

GRAND DINNERSHOW 
Grand Hotell sitt eget Dinnershow har blitt en stor suksess. Hver år i november og desember setter vi opp inntil 20 forestillinger til glede for både Egersundere og tilreisende gjester. Det er plass til inntil 110 - 120 personer per forestilling. Litt avhenging av om dere er en gruppe, eller lokalet rigges til flere mindre grupper. Dinnershow er en helaften med 4-retters middag og et heidundrannes show. Showet er satt på pause i 2020. Ny forestilling planlegges i 2021. 

ØNSKER DERE EGET LOKALE? 
Ta kontakt så finner vi et flott lokale til ditt juleselskap. Er det store selskap, så anbefaler vi vårt flotte selskapslokale Konsulatet. Her får dere egen matservering, egen bar og servitører, samt gode muligheter for egen underholdning. Bestill gjerne aperitiff i hotellets peisestue før julebordet. Ta kontakt med oss for ledige datoer og priser.

JULESELSKAP I VINKJELLERN 
Vinkjelleren er et stemningsfullt lokale som passer for grupper fra 10 - 30 personer. 

FAMILIEJULEBORD PÅ SØNDAGER
Søndager i desember får du stort familiejulebord på Grand Hotell. Du får en bugnede buffet med både kalde og varme retter. Åpningstider på søndager er 13.00 - 17.00. Bestill bord ved å sende oss en e-post, eller ved å booke bord direkte på eigra.no/bestill

REISE LITT BORT? 
Skal du planlegge julebord for en gjeng som ønsker å reise litt bort? Egersund er lett tilgjengelig enten dere kommer fra Rogaland eller Vest-Agder. Det er kort vei til Egersund, fra Stavanger, Jæren, Dalane, Flekkefjord eller Kristiansand. Med 101 hotellrom og mulighet for selskaper på inntil 150 personer er Grand Hotell Egersund et god arena for ditt julearrangement. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november. Hotellet er et fullservicehotell, og kan skilte med egen loungebar, egen peisestue og vinkjeller,  samt en rekke andre kjekke selskaps-, møte- og konferanserom. 

JULESHOPPING I EGERSUND
Butikkene i sentrum har utvidede åpningstider i desember. Kjekt for deg som har lyst å kombinere en tur til Egersund med shopping. Åpningstidene ser du her. Like utenfor hotelldøren finner du landets koseligste handle- og julegate.

JULEBYEN
Selv om det tradisjonelle julemarkedet er avlyst i 2020, blir det fortsatt en flott pyntet juleby. Det blir stort juletre som alltid, og julenissen og nissemor tar ikke ferie. Det blir garantert god julestemning i gatene her i Egersund. Butikkene og sentrum står samlet og lager herlig julestemning slik som de alltid gjør. Velkommen til Egersund, også i år! 

HVA HAR DERE LYST PÅ? 
Vi har noe for enhver andledning, og alle typer julearrangement. 
Firmajulebord
Julelunsj 
Juletallerken 
Julecatering 
Julebuffet 
Familiejulebord 
Julemat under julebyen 
Weekend med overnatting

Send oss til forespørsel!
VELKOMMEN TIL OSS!  

 
Bestill ditt julebord i dag!
e-post: booking@grand-egersund.no
telefon: 51 49 60 60
Oppgraderte rom på Grand Hotell Egersund
Spis et hyggelig måltid og sov godt!
Grand Hotell Egersund og Jul
Book årets julebord på Grand Hotell i Egersund
Tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret
Tradisjonell julemat på Grand i Egersund