Bryllup

Vi er et tradisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter

Bryllupsfest på Grand Hotell Egersund

SEND DIN
FORESPØRSEL
konferanse@grand-egersund.no
Bryllup i Egersund
Bryllup er en av livets lykkeligste dager og skal samtidig være et godt minne i årene som kommer. Det er en stor festdag som krever mye planlegging og her kan vi hjelpe dere.  Vi har lokaler som passer for små og store bryllup. Hos oss på Grand Hotell Egersund får du profesjonell hjelp til å gjøre nettopp ditt arrangement smakfullt og vellykket.

Selve bryllupsmiddagen er en viktig ingrediens på den store dagen. Her skal dere kunne lene dere tilbake og nyte dagen. Vi kan garantere at gjestene deres blir mette og veldig fornøyde. Våre kokker har komponert en nydelig selskapsmeny – du kan velge fra den eller du kan komme med egne ønsker.

Går dere med bryllupsplaner?
Da ønsker vi dere velkommen til en uformell bryllupsprat hos oss.

Vi er et tradisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.

Detaljer er viktige i forbindelse med den store dagen og vi setter vår ære i å tilrettelegge slik at dagen blir akkurat som dere drømmer om. Vi kan ta både store og små bryllup, opptil 120 personer.

Dere får tre-retters middag, buffet, eller det dere måtte ønske. Vi ordner et fullverdig selskapsarrangementet med oppdekking, blomster, servering, skjenking, og ikke minst opprydding i etterkant. Dere kommer kun med bordkortene og gjestene. Ta kontakt så legger vi en plan for deres dag.
unspecified
Bryllupspakke
- 3-retters middag med kaffe
- Eget lokale, inkludert oppdekking og servering
- Blomster, lys og servietter
- Oppdekking til kaffe og medbrakte kaker
- Bordplan kan lages, rød løper blir lagt ut 

Omvisning og planlegging
Vi hjelper dere gjerne med planleggingen hvis det er ønskelig. Kom innom for en omvisning. Da får dere det rette inntrykket av de flotte lokalene våre.

Overnatting
Trenger dere og gjestene overnatting har vi 101 flotte rom. Vi spanderer oppgradert rom til brudeparet hvis dere er mer enn 40 gjester på festen. 

Litt ekstra på rommet 
Ønsker dere musserende vin og frukt på rommet etter bryllupsfesten? Vi ordner dette for kr 495,-. Husk å bestille på forhånd.

Lykke til med forberedelsene, og kontakt oss for menyer, priser, tips med mer.


Tilbakemelding fra Kristi Leidland etter bryllupsfest på Grand hotell lørdag 4. juni: Vi hadde en magisk dag! Kjempegod service fra dere, og alle gjestene skrøt masse av mat, drikke og hele opplegget. Tusen takk!
Hotellrom%20-%20fotograf%20%40vagabondsofsweden%20(22)
Kontakt oss for en uforpliktende prat! 
Vi på salg- og konferanseavdelingen viser dere gjerne mulighetene dere har her på Grand.
arrangement@grand-egersund.no
Telefon: 51496064