Selskap

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap

Selskap for enhver anledning

Vi på Grand Hotell ønsker deg velkommen til oss for å feire ditt bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring.

Vi har lokaler for små, mellom- og store selskap. Ønsker dere musikk, ordner vi gjerne med DJ, levende musikk eller musikkanlegg.

Våre lokaler er egnet for alle typer selskapsarrangement, både for private og for næringslivet. Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst vårt anerkjente kjøkken, som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer.

Ved endringer i antall deltagere til lunsj og middag må dette være i hotellets hender 24 timer før ankomst dette for å unngå no-show på første bestilte antall deltagere.
For de ulike selskap, få tilsendt våre avbestillingsregler.

Ta kontakt med Grand Hotell for mer informasjon om det enkelte arrangement eller stikk innom oss for en uformell samtale.
Eigra%20-%20fotograf%20%40misstonnes%20(8)

Skal du feire noe?

Her kan du feire ditt bryllup, konfirmasjon, fødselsdag, klassejubileum, eller en annen anledning som fortjener en feiring. Julebord og Grand Dinnershow passer perfekt for bedrifter. Hotellet ligger midt i hjertet av Egersund, 1 times kjøretur sør for Stavanger.
shutterstock_550722262

Jul på Grand Hotell

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her kan du velge mellom tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret, eller du kan velge å ta turen inn på vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar. Med fokus på lokale råvarerer og høy kvalitet byr vi må julemat Eigra-style. Det er satt opp mange kjekke konserter og show denne sesongen. Smittevern tas på alvor, og vi legger til rette for både kjekk og trygg gjennomføring. Skal dere reise litt bort? Kort vei fra Rogaland og Vest-Agder. Egersund er 1 time fra Stavanger og 2,5 timer fra Kristiansand. Egen parkeringsplass. 101 hotellrom, og 200 sengeplasser. Velkommen til Egersund!
Brud%20med%20bukett%20Fotografen

Bryllup

Et tradisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.
Klassefest%20reunion

Klassefest

Skal dere arrangerer et klassefest eller et jubileum for endt skolegang? Alt dere trenger å gjøre er å sette en dato, velge en av våre menyer og samle adressene til klassekameratene i et excel ark og sende oss
konfirmasjon

Konfirmasjon

Grand Hotell har flere spennende lokaler som egner seg til konfirmasjon. Våre lokaler rommer fra 10 til 130 personer. Du får kjekke menyer til konfirmanten og gjestene. Fortsatt ledige lokaler. Send din forespørsel i dag!
Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Grand Terrasse

Er du morgenfugl eller natteravn? På Grand terrassen kan du lese dagens avis og nyte kaffen.

Forespørsel kurs, konferanse og arrangement

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker å legge inn en gruppebestilling, arrangement eller konferanse
Navn*
Firma / organisasjon
Epost*
Telefon*
Melding