Jul på Grand Hotell Egersund

Grand jul

SNART JUL!

Nytt år nye muligheter - selv om det er lenge til jul, velger mange å sikre seg plass til årets julebord allerede tidlig på året. Egersund er en populær julebordsdestinasjon og dersom dere ønsker billetter til Grand Dinnershow, eget selskapslokale til julebordet og overnatting er det lurt å sikre seg plass så tidlig som mulig. 

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her får du både tradisjonelt julebord med deilig julemat, samt Grand Dinnershow - et forrykende 4-retters Dinnershow med underholdning på Grand Scene. Skal du planlegge julebord hvor dere ønsker å reise litt bort? Egersund er lett tilgjengelig enten dere kommer fra Rogaland
eller Vest-Agder. Det er kort vei til Egersund, fra Stavanger, Jæren, Dalane, Flekkefjord eller Kristiansand. Med 101 hotellrom og mulighet for selskaper på inntil 120 personer er Grand Hotell Egersund et god arena for ditt julearrangement. Julebordsesongen hos oss starter allerede tidlig i november. Hotellet er et fullservicehotell, og kan skilte med egen nattklubb og pianobar, egen peisestue og vinkjeller,  samt en rekke andre kjekke møte- og konferanserom. 
SEND FORESPØRSEL
JULEBORD 2020

PLANLAGT ÅRETS JULEBORD? 

Ta kontakt med vår salgsavdeling, så hjelper de deg gjerne med  skreddersy ditt julearrangement. Hotellet har flere selskapslokaler, 101 hotellrom og er lett tilgjengelig med toget fra Stavanger og Kristiansand. Kommer du med bil har vi gratis parkeringsplass og du kan komme til Egersund via riksvei 44 eller E39.  Lad opp til jul med et besøk på Grand Hotell i Egersund.

JULEMENY EIGRA KJØKKEN & BAR 
I 2019 åpnet EIGRA kjøkken & bar på Grand Hotell. Les mer og se på menyer på eigra.no.
Klikk her for å gå rett til bordbestilling i Eigra.  

JULEBORD FREDAG OG LØRDAGER i NOVEMBER OG DESEMBER 
Vi tilbyr varm julebuffet med ribbe, pinnekjøtt, lutefisk med tradisjonelt tilbehør og et bugnende dessertbord. Gjelder grupper og må bestilles på forhånd. 

GRAND DINNERSHOW 
Grand Hotell sitt eget Dinnershow har blitt en stor suksess. Hver år i november og desember setter vi opp inntil 20 forestillinger til glede for både Egersundere og tilreisende gjester. Det er plass til inntil 110 - 120 personer per forestilling. Litt avhenging av om dere er en gruppe, eller lokalet rigges til flere mindre grupper. Dinnershow er en helaften med 4-retters middag og et heidundrannes show. Les mer om showet og gå til bestilling her!

ØNSKER DERE EGET LOKALE? 
Ta kontakt så finner vi et flott lokale til ditt juleselskap. Er det store selskap, så anbefaler vi vårt flotte selskapslokale Konsulatet. Her får dere egen buffet og egen bar og servitører, samt gode muligheter for egen underholdning. Bestill gjerne aperitiff i hotellets peisestue før julebordet. Ta kontakt med oss for ledige datoer og priser.

JULESELSKAP I VINKJELLERN 
Vinkjelleren er et stemningsfullt lokale som passer for grupper fra 15 - 30 personer. 

PIANOBAR I GRANDKJELLEREN 
Tradisjonen tro blir det pianobar i Grandkjelleren også i år. Åpen for alle hver fredag og lørdag i hele november og desember frem til jul. Vi har fått med oss flere dyktige artister. Aldersgrense 20 år. 

FAMILIEJULEBORD PÅ SØNDAGER
Søndager i desember får du stort familiejulebord på Grand Hotell. Du får en bugnede buffet med både kalde og varme retter. Åpningstider på søndager er 13.00 - 17.00. Bestill bord ved å sende oss en e-post, eller ved å booke bord direkte på eigra.no/bestill

KOMBINER JULEBYEN MED JULEMAT PÅ GRAND
Under julebyen får du julemat på grand kl. 12.00 - 21.30 torsdag - lørdag, og fra 13.00 - 17.00 på søndager. Husk å bestille bord!  
Klikk her for mer info. om julebyen. 

Hva har du lyst på? 
Vi har noe for enhver andledning, og alle typer julearrangement. 
Julelunsj 
Juletallerken 
Julecatering 
Julebuffet 
Familiejulebord 
Julemat under julebyen 
 

JULEBYEN

Egersund er Norges Juleby, og du kan lese mer om arrangementet og Grand Hotell sine tilbud under Julebyen her!
Bestill ditt julebord i dag!
e-post: booking@grand-egersund.no
telefon: 51 49 60 60
Oppgraderte rom på Grand Hotell Egersund
Spis et hyggelig måltid og sov godt!
Grand Hotell Egersund og Jul
Book årets julebord på Grand Hotell i Egersund
Tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret
Tradisjonell julemat på Grand i Egersund