Grand Hotell

En god seng, herlig måltid og deilig vin

Om Grand Hotell og Egersund

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.

Grandfasade

Om Grand Hotell

Grand hotell Egersund består av et flott, lyst og åpent resepsjonsområde, 101 trivelige rom med til sammen 200 sengeplasser. Hotellet har flere møte- og selskapslokaler, mingleområder, vinkjeller, peisestue og egen revyscene. I 2019 åpnet Eigra kjøkken & bar, byens nye møteplass og spisested.
egersund_2

Reisen hit

Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken. Sørlandsbanen, E39 og Nordsjøveien går gjennom kommunen.
historie-banner

Historien

Egersund er Rogalands nest eldste by, men er allikevel ingen gammel by i europeisk sammenheng. Grand Hotell Egersund ble etablert i 1878, noe som gjør det til Rogalands eldste hotell som fortsatt er i drift.
EIGRA_Matfotografering-2391WEB

Jobb hos oss

Har du lyst å jobbe hos oss? Kontakt oss i dag, og fortell oss hvorfor akkurat du er den rette personen til å jobbe her på Grand Hotell.
Bilder%20n%C3%A6rt

Kontakt

Kontaktinformasjon og ansatte
De%20Historiske

De Historiske Hotel og spisesteder

Vi er stolt medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder. De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder.
iegersund_no%20%20Sykle%20utsikt

Trening

På Grand Hotell har vi et lite treningsrom med alt du trenger for å ha en effektiv treningsøkt. Vi leier ut sykler, og tipser deg gjerne om fine turområder for både spaserturer, løping og sykling.
Miljofyrtarn%20-%20v2%20-%20Banner%201920x1080px

Miljøfyrtårn

Vi er så stolt av å kunne si at Grand Hotell Egersund har fått Miljøfyrtårn-sertifikat. Sertifikatet beviser at vi er en virksomheten jobber systematisk med miljø, og gjør alt den kan innenfor vår bransje.
Egersund%20Chokoladefabrik%20unger-0618

Opplev Egersund

Det er mye å finne på under et opphold på Grand hotell Egersund, enten du reiser alene, med kjæresten, med storfamilien, eller med vennegjengen.