Jul i Egersund

JULEMAT
Besøk Grand Hotell som ligger midt i Egersund sentrum og nyt en deilig tradisjonell norsk julemiddag. Ønsker du en moderne, litt annerledes julematopplevelse bør du bestille bord på vår nye restaurant, Eigra kjøkken & bar. Vi har flotte selskasplokaler til grupper som ønker julemat i eget lokale. 
JULEBUFFET 
Hos oss får du julemat hver fredag og lørdag fra midten av november og frem til jul. Noen datoer i 2019 er allerede fullbooket, så vi anbefaler at du bestiller bord på forhånd for å være garantert plass. Send oss en e-post eller ring 51496060. 

JULEBUFFET UNDER JULEBYEN
Besøk den fantastiske Julebyen i Egersund. Etter at du har tuslet rundt i sjarmerende julegater er du velkommen inn på Grand for en deilig julebuffet. 
Under julebyen får du julebuffet fra kl. 12.00 - 21.30 torsdag - lørdag, og fra kl. 13.00 - 17.00 på søndagene. Husk å bestille bord på forhånd da vi har flere bordsetninger under julebyen.  

FAMILIEJULEBORD
På søndager i desember disker vi opp med et stort flott familiejulebord fra kl. 13.00 - 17.00 

JULEBORD OG STØRRE GRUPPER
Klikk deg inn her for å lese mer om mulighetene dere har hos oss. Vi arrangerer alle typer julebord, og hjelper gjerne til å skreddersy det perfekt opplegg for din gruppe. 

GRAND DINNERSHOW
Premiere lørdag 2. november 2019, deretter show hver fredag og lørdag i november og desember frem til jul. På Grand Dinnershow får du 4-retters middag og et forrykende sang- og danseshow. Les mer her.... . 

MER INFO., PRISER OG BESTILLING
Klikk deg inn HER for å lese mer om jul på Grand Hotell Egersund og om julekonsepter i Eigra kjøkken & bar