Eigra%20logo%20large
BESTILL BORD
VELKOMMEN TIL VÅRT NYE KJØKKEN!
21. mars 2019 åpnet vi dørene til EIGRA kjøkken & bar i lokalene til det som før var Grand Restaurant. Her er du velkommen til en uformell og avslappet atmosfære. Kom som du er, og kos deg med det du vil, enten det er litt snacks, noe godt å drikke eller full middag. Fyll gjerne bordet med det du liker best, og del med hele vennegjengen - vi kaller det "share & fun". 

Menyen er tilrettelagt slik at du kan plukke ut småretter, forretter, hovedretter med valgfrie sauser og garnityr alt etter hva du har mest lyst på akkurat den dagen. På Eigra er det åpen kjøkkenløsning, med kullgrill. Du kommer tettere på kokken, og kan se mens maten tilberedes. Har du lyst på en satt meny kan du velge mellom 3-retters, 5-retters og «share & fun». Sett deg ned rundt bordet hos oss, og la kokken servere deg spennende, smaksrike og hyggelige matopplevelser. På Eigra er du velkommen både til hverdag og fest! Vi gleder oss til å få deg på besøk!

Mer informasjon og åpningstider finner du på eigra.no 
Følg oss gjerne på  instagram og facebook.

Vårt nye kjøkken har fått utrolig fine tilbakemeldinger på Tripadvisor. Du kan lese dem her. Legg gjerne inn din egen anmeldelse etter at du har besøkt oss.