Temabaserte konferansepakker

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler?

Velkommen til samling i Egersund

Ofte kan det være en utfordring at kursgjestene forsvinner "på byen" etter middagen, det unngår dere hos oss.

På Grand Hotell ønsker gjestene å være samlet hele kvelden fordi vi har så mange spennende lokaler å tilby. Alt frå vinkjelleren, Losen (styrerom med sofagrupper) og egne barer. Eigra kjøkken & bar er vårt vårt tilskudd til hotellet, et fantastisk flott spisested som åpnet i 2019. Allerede i 2021 utvidet spisestedet med en enda en avdeling Eigra vin- og cockailbar.  Konferanselokalene hos oss er funksjonelle og blir tilrettelagt for deres bruk. Konsulatet rommer opp til 160 stk i klasseromoppsett, auditoriet tar 59 kursgjester og Ankersalen kan både benyttes som kurslokale for mindre grupper eller deles inn i 3 grupperom. Vi kan altså arrangere kurs og eventer for enhver anledning.

Lagbygging og sosialt
Konferansegjester og grupper som kommer til oss har ofte det sosiale og lagbyggende i fokus. Over tid har vi bygget opp samarbeid med flere aktører som tilbyr masse kjekke aktiviteter som for eksempel vinsmaking, musikkquiz eller guida bytur, les mer

Eventplanlegging og koordinering
Dyktige og serviceinnstilte medarbeidere bistår deg i planleggingen, tar hånd om tilretteleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av arrangementet. I tillegg får du den gode atmosfæren, og ikke minst vårt anerkjente kjøkken som tryller fram de deiligste retter av førsteklasses lokale råvarer. En av de kjekke tilbakemeldingene vi får en når gjestene våre "føler seg hjemme hos oss på Grand Hotell"!

Vi tilbyr alt fra små møter, styremøter, dagsmøter, konferanser og kurs over flere dager.  Vi skreddersyr møter etter deres behov, og hjelper dere gjerne med å krydre arrangementet med sosiale aktiviteter. Er dere på jakt etter lokale til en stor konferanse, så kan hele hotellet reserveres til en gruppe. 

SEND FORESPØRSEL
shutterstock_99900365
Les mer om 
MØTEROM OG AKTIVITETER 
i Egersund
Konferanse
DAGPAKKE
En dagpakke hos oss inneholder det viktigste for et godt møte: 
-  Møterom med standard AV-utstyr
-  Trådløst internett på hele hotellet
-  Penn og notatblokk
-  Kaffe, te og isvann i eller ved møterommet
-  Frukt ved møtestart eller til en avtalt pause
-  Lunsj med dessert og kaffe 

GRAND DAGPAKKE
Lyst på det lille ekstra? Oppgrader dagpakken med ekstra pausemat. Vi har flere spennede og gode alternativer du kan velge i. 

Med "Grand dagpakke" får du alt du trenger for å gjennomføre en vellykket konferanse, pluss en bugnende pausebuffet full av energi. Dere får et assortert utvalg av frukt, grønnsaker, nøtter, yoghurt & musli, kake og annen snacks. Masse deilig energi til møtedeltakerne. 

KONFERANSEPAKKE MED OVERNATTING
-  Møterom med standard AV-utstyr
-  Trådløst internett på hele hotellet
-  Penn og notatblokk
-  Kaffe, te og isvann i eller ved møterommet
-  Lunsj med dessert og kaffe
-  Frukt til en pause  
-  Dagens 3-retters middag i restauranten
-  Overnatting og frokost  

Vi er opptatt av at alle våre arrangement skal være vellykket. Hotellets størrelse gjør at vi klarer å holde god oversikt og være til stede for våre konferansedeltagere. Samtidig som at byen ikke er større enn at deltagerne er samlet.

Last ned brosjyren "Legg din neste samling til Egesund"
Kaffe%20og%20frukt