Teamutvikling

"KRAFT UT AV KRISEN"
SKREDDERSYDD TEAMUTVIKLINGSPROGRAM

Har du og teamet ditt behov for å komme sammen og samle kraft ut av krisen? Da kan MindUp og Grand Hotell ønske velkommen til to dagers samling  og teamutviklingsprogram i Egersund. 
 
Dag 1 består av en «walk and talk» fra Hellvik til Egersund, og dag 2 er rammet inn i hyggelig atmosfære på hotellet i Egersund. Gjennom disse 2 dagene får du og teamet fokuset på seg, parene i teamet og hele teamets styrker og forbedringsområder. Her trekker vi ut læring fra krisen, og finner fram til konkrete forbedringsforpliktelser. Enten dere har jobbet hjemmefra på hvert deres hjemmekontor, stått i krisestormen sammen, eller det har vært ordretørke og tøffe sådanne tider, kan det nå være godt å komme sammen å samle kraft ut av krisen; trekke ut læring, få øye på styrker i seg selv og teamet, og derigjennom skyte fart sammen videre.

Vi har laget et praktisk anvendbart teamutviklingsprogram der du og dine kollegaer står i fokus som det lokomotivet dere er i din virksomhet.

INNHOLD
Oppstartsmøte

I forkant av samlingen kommer Irene i MindUp til dere på et oppstartsmøte for å bli kjent med teamet, dets formål og virksomhetens strategiske mål. Her gis og informasjon om samlingsdagene i Egersund. Dette er gjerne 1-2 uker før selve samlingen.

Dag 1
Dere vandrer fra Hellvik til Egersund mens hver enkelt i teamet har fokuserte utviklingssamtaler med Irene. Dere får med lunsjpakke med mat og drikke på turen.
Tilbake på Grand Hotell inntar vi hyggelig møterom hvor essensen fra dagens samtaler deles i teamet. På kvelden blir det middag i Eigra kjøkken & bar og overnatting på hotellet.

Dag 2
Etter frokost starter samlingen i møterommet som er base for dagens samling. Dere benytter også lounger og takterrasse (om været tillater) utover dagen. Siden sentrum med den historiske og godt bevarte trehusbebyggelsen er rett utenfor døren bruker vi også nærområdet for korte uteøkter.
I dagens arbeidsøkter er det både par i teamet og teamet som helhet som er i fokus. Dere blir veiledet gjennom 1-1 samtaler og gruppesamtaler. Konkrete forbedringsområder og bevaringsområder letes fram. Lunsj med dessert serveres mellom arbeidsøkter.

Oppfølgingsmøte
Etter en gitt avtalt tid besøker Irene teamet igjen for å følge opp på de forbedringsområdene teamet satte seg.

Lyst å vite mer om Irene Grastveit og MindUp?
Klikk deg inn her for mer informasjon.
HVEM PASSER DETTE FOR? 
  • lederteam
  • prosjektteam

GREIT Å VITE 
Programmet kan kjøres på engelsk
Lunsj, frokost og middag er inkludert

INTERESSERT? 
Send din forespørsel på e-post, eller ring oss på telefon 51496060

ANDRE TEMA? 
Irene Grastveit skreddersyr gjerne et opplegg for deg og din gruppe. Andre tema kan være: 
  • Hvordan få glede og nytte av mangfold på jobb?
  • Hvordan fuele egen motivasjon?
  • Hvordan skape en lærings- og prsetasjonskultur gjennom tilbakemeldinger? 
SEND OSS DIN FORESPØRSEL
Telefon: 51 49 60 60 
E-post: konferanse@grand-egersund.no
Maurholen-turvei-2443-1804446
Maurholen stasjon er et koselig sted å ha pause på veien.
Irene Grastveit fra Mind-up
Irene Grastveit tar dere med på et givende lederutviklingsprogram
Møterom med styrebord og loungeområde
Losen er et av mange møterom på hotellet
TILBAKEMELDINGER FRA TEAM SOM HAR TESTET PROGRAMMET 
«Dette gjorde godt etter lang tid fra hverandre. Det var fint å komme sammen, og gjennom dette og de forpliktelsene vi nå har funnet fram til fungerer vi allerede bedre».

«Walk and talk delen var god. Fint å være sammen ute i turtøy, og få anledning til å ha fokus på hver enkelt, samtidig som det gav en god felles opplevelse».

«Jeg likte at vi ikke ble dytta på teori, men at nyttig sådan kom ut fra hva vi brakte til torgs, og derigjennom gav økt forståelse i stedet for at det begrenset dialogen og tryggheten i teamet til å dele det vi hadde behov for i vårt forbedringsarbeid. Vi var i fokus, og vi fant selv fram til hva vi trenger for å komme heldig videre».


 
Møterom
Flotte møtefasiliteter på Grand