Egersund - aktiviteter

Les i vårt flotte SOMMERMAGASIN som omhandler Egersund by!

Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Kortferier, pakker og tilbud

Her legger vi ut ulike hotellpakker for deg som har lyst på en hotellopplevelse med det lille ekstra. Vi skreddersyr miniferier for deg med overnatting, mat og opplevelser.
Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Sommer i Egersund

Kom til Egersund i sommer! Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby på kysten av sørvestlandet. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, badeplasser, spisesteder og turområder. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. NYHETER: Spennende aktivitetspakker, nye el-sykler og frisbeegolf og porsche-kjøring.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
iEgersund-flyfoto-egersund-3-1199448%20%20S%20

Turpakke "Dalane Kyststi"

Kystlandskapet langs Egersund og omegn er majestetisk og vakkert. Dalane kyststi går fra Hellvik, via Egersund og Sokndal til Åna-Sira. Opplev kystkultur, landbruk og flotte naturopplevelser - alt i en pakke. Denne turpakken går over 3 dager inkluderer opplevelser, måltider og overnatting på Grand Hotell.
a%20coasteering%20small-9161

Aktivitetspakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spektakulær steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovda, midt i den unike Dalane-naturen. Er du klar for en vakker naturopplevelse og en tur som passer for alle? Besøk Trollpikken i Egersund. Kombiner gjerne med lunsj eller middag på Grand Hotell.
_DSC0140

Fayancemuseum

Egersund Fayancemuseum er et museum knyttet opp mot produksjonen til A/S Egersunds Fayancefabriks Co. (1847 – 1979). Dalane Folkemuseum sitt hovedanlegg på Slettebø er også åpent for publikum. Vi anbefaler aktiviteten "Lek med leire" for barn og familier.
Egersund%20Chocoladefabrik%20-%20fotograf%20%40vagabondsofsweden%20(37)

Egersund Chokoladefabrik

Egersund is- og chokoladefabrikk en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange smakfulle varianter av konfekt og italiensk gelato. Alt er hjemmelaget i fabrikken. Mange populære aktiviteter for grupper.
Kr%C3%A5kefjell%20007

Omvisning i Egersund

I Egersund kan du leve deg tilbake i tid, spasere gjennom smale gater, besøke det lokale museet, og ende dagen med en liten matbit på et av de koselige spisestedene.
Destilleri%20bilde%202020

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895. Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps, gin og whiskey. Omvisning og ølsmaking på Berentsen er en populær aktivitet for de som ønsker aktiviteter som et sosialt avbrekk på ettermiddagen.
a%20coasteering%20small-9146

Coasteering

Skal du arrangere et møte eller samling som også skal inneholde aktivteter og teambuilding? Kanskje coastering kan være noe for dere? Dette er en en spektakulær og morsom opplevelse som passer for alle.Tilpasses komfortsone og alder. Lek i havet og utforsk huler ved sjøen. Aktivietet en arrangeres med sertifiserte coasteering-guider.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking og sjokoladesmaking er 2 av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, champagne, cognac og brennevin.
Plane_Kroppsvakt_9842%20copy

Seiltur

Seiltur eller regatta i Egersunds skjærgård. Egersund er starten på Sørlandet med god temperatur, blått hav og idyllisk trehusbebyggelse.
Eiger%C3%B8y_fyr%20072%20websize

Eigerøy Fyr

Geologien i Egersund er i verdensmålestokk unik. Anortositt - bergarten vi har mest av - må du faktisk til månen for å se mer av på et sted!
golf_050612

Maurholen Golfpark

Maurholen golfpark er en 9-hulls bane av meget høy standard som er spilleklar fra påske.
shutterstock_99482750

Fiske og leirdueskyting

Grand Hotell og Egersund ligger bare 10 minutters kjøring fra en av landets beste lakseelver; Bjerkreimselva.
%C3%85rstadg%C3%A5rden%20mai%2008

Byvandring

Kåseri av journalist og revyartist Arnt Olav Klippenberg. Arnt Olav Klippenberg er en mye brukt kåsør i Stavanger Aftenblad.
P%C3%A5%20to%20hjul%20gjenom%20Egersund

Sykkelturer

Sykkel- og gåturer med utgangspunkt fra Grand Hotell. Bli med og opplev kysten eller heia på nært hold. I området vårt er det mange kjekke sykkelløyper og turforslag.
H%C3%A5dyret

Nordsjovegen

Sykkeltur fra Grand Hotell til Sogndalstrand. Bli med og opplev kysten på nært hold. 3 retters deilig mat basert på lokale råvarer serveres på hotellene som besøkes.
Julebyen%20kran%20019

Julebyen i Egersund - Norges juleby

Julebyen Egersund - årets vakreste eventyr! I 2004 ble Egersund stemt fram som Nissens hjemby i Norge. På Grand Hotell tilbyr vi julebord, Grand Dinnershow julemat og overnatting.
MS%20Sj%C3%B8dis%20fiske

Fisketur MS Sjodis

Egersund ligger ved den åpne Nordsjøen men godt skjermet av Eigerøy som fungerer som en naturlig molo for byen. Det er lange fisketradisjoner i Egersund og havet har alltid stått i fokus.
Rune%20L%C3%B8yning

Kokkekurs Rune Loyning

Kokkekurset: "3 retters gourmet på 2 kokeplater." Kurset som har som mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold. Dette er for alle ,og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.
Foto

Fotoaktivitet

Fotoaktivitet for vennegjenger, bedrifter, familier.
shutterstock_160978433

SOhotYoga

SOhotYoga i Egersund skreddersyr yoga timer til akkurat deg og din bedrift. Hva med egen gruppetime til deg og dine kollegaer. Som en del av en teambuilding? Istedenfor blåtur?
shutterstock_220848235

Mindfullness

Mindfulness, eller oppmerksomt nærvær, er en holdning kjennetegnet av en aksepterende oppmerksomhet på det som skjer i øyeblikket.
Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside

Sjøbu Skadbergstranda

Legg ditt neste kundearrangement til en stemningsfull og maritim sjøbu på Eigerøy og få servert nydelig sjømat med tilhørende drikke. Båttur hvis ønskelig.
Egersund%20havn

Bli kjent med Egersund

"Bli kjent med Egersund". Få servert en bit av Egersunds historie med byguide, den keramiske produksjonen hos Egersund Fayancemuseum og søte smaksbiter hos Egersund Chokolade Fabrik & CO. Servert som en rundtur.
Eiger%C3%B8y%20fyr%20og%20Magma%20Geopark

Magma Geopark

Magma Geopark er anerkjent av UNESCO som unik i Europa. Bli med en tur til Eigerøy fyr med spennende historier om glødende magma, Tor med hammeren, kriger og kalde kriger og et mystisk gammelt fyr som aldri hviler.