a%20coasteering%20small-9146

Coasteering

Skal du arrangere et møte eller samling som også skal inneholde aktivteter og teambuilding? Kanskje coastering kan være noe for dere? Dette er en en spektakulær og morsom opplevelse som passer for alle.Tilpasses komfortsone og alder. Lek i havet og utforsk huler ved sjøen. Aktivietet en arrangeres med sertifiserte coasteering-guider.
Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside

Sjøbu Skadbergstranda

Legg ditt neste kundearrangement til en stemningsfull og maritim sjøbu på Eigerøy og få servert nydelig sjømat med tilhørende drikke. Båttur hvis ønskelig.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking og sjokoladesmaking er 2 av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, champagne, cognac og brennevin.
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spektakulær steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovda, midt i den unike Dalane-naturen. Er du klar for en vakker naturopplevelse og en tur som passer for alle? Besøk Trollpikken i Egersund. Kombiner gjerne med lunsj eller middag på Grand Hotell.
Grand%20Dinnershow_Premiere-0395

Musikk

Vi tilrettelegger og skreddersyr gjerne med musikalsk underholdning til ditt arrangement. Her kan du ha små konserter, kåseri, konferansier og syngende servitører. Vi samarbeider med flere lokale artister; Blant andre Ingvar Hovland, Tønes, Magnhild Hadland, Øystein Ellingsen og Anne Margrethe Vikeså.
MindUp-133%20Irene%20Grastveit

Kraft ut av krisen

NYHET! Teamutviklingsprogram på Grand Hotell. Sammen med Irene Grastveit fra MindUp har vi satt sammen et to dagers program for deg og ditt leder- eller prosjektteam. På denne samlingen får du både får fokus på deg selv, parene i teamet og hele teamets styrker og forbedringsområder. Programmet heter "Kraft ut av krisen", og kjøres på Grand Hotell Egersund.
Destilleri%20bilde%202020

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895. Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps, gin og whiskey. Omvisning og ølsmaking på Berentsen er en populær aktivitet for de som ønsker aktiviteter som et sosialt avbrekk på ettermiddagen.
Turvei%20Hellvik

Turveien mellom Hellvik - Egersund

Kombiner en fottur langs den vakre Nordsjøveien fra Hellvik til Egersund med et kurs eller konferanse på Grand Hotell Egersund. Start gjerne fra Hellvik og gå den flotte ruten til Egersund. Lyst å sykle? Vi setter gjerne frem el-sykler klar på Hellvik stasjon
Egersund%20Chocoladefabrik%20-%20fotograf%20%40vagabondsofsweden%20(37)

Egersund Chokoladefabrik

Egersund is- og chokoladefabrikk en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange smakfulle varianter av konfekt og italiensk gelato. Alt er hjemmelaget i fabrikken. Mange populære aktiviteter for grupper.