Temabaserte konferansepakker

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler?

Kurs og konferanse på Grand Egersund

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler? Hvorfor ikke prøve Egersund?

«Ingen kan sei,
sei at me lei, lei någe nau'.
Det blei folk,
det blei folk av okke au!»

Stig inn - i nye oaser på Grand hotell Egersund! Når vi har utvidet, er det med stolthet vi åpner dørene til nye rom og møtesteder- Alt innredet med respekt for tradisjon og i kjærlighet til byen. Værsågod: Okka hotell e dokka hotell!!

Kurs og konferanse i Stavanger?
Er du en bedrift i Stavanger som skal arrangere kurs eller konferanse. Hvorfor ikke prøve Egersund? Grand hotell Egersund er et praktfullt sted for alle typer arrangement, fra kurs og konferanse til firmafest og jubileum. Vi har arrangert kurs i mer enn 30 år og vårt fotrinn er at vi er løsningsorienterte, leverer kvalitet i alle ledd og har gode oppfølgingsrutiner. I Egersund tilbys det flere unike aktiviteter som Bryggeriomvisning hos Berentsen Brygghus, seiltur med Egersund Seilforening eller lag din egen sjokolade! På Grand skreddersyr vi konferansen for dere med de aktivitetene dere ønsker.

Kommentar fra en av våre kursbestillere:
«Kurset på Grand hotell Egersund gikk helt knirkefritt! Vi var veldig fornøyde med AV-utstyret og møtelokalet var også veldig bra. Lunsjen smakte fortreffelig. Den 3 retters middagen smakte fantastisk godt – mye skryt rundt bordet både om maten og drikken til. Sørvisen var aldeles utmerket og betjeningen var alle veldig hyggelige og imøtekommende.
Else Karin Landa Paulsen
rektors kontor/styresekretariatet
Universitetet i Stavanger
Losen%20fullbilde%20Fotografen%20AS

Om kurs og konferanser

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler? Kom til Egersund! Vi har årelang erfaring i å arrangere kurs og konferanser og vi tilbyr innholdsrike møtepakker. Hos oss er det lett å holde møtedeltagerne samlet og skape felles opplevelser! 1 times kjøretur fra Stavanger.
Auditorium%20mot%20front

Auditoriet

AUDITORIET er vårt nye toppmoderne kurslokale med komfortable, romslige stoler og unike element fra fiskeribyen Egersund. Det er for eksempel her du finner gulvteppet av resirkulert fiskegarn.
Konsulatet%20Fotografen%20AS

Konsulatet

Konsulatet er et stort og lyst lokale som er velegnet til seminar, kurs eller til konferansesal. Vi ordner lokalet slik at det blir funksjonelt til deres bruk. Profesjonelle kursverter birstår deg underveis og sørger for en vellykket gjennomføring.
Losen%20fullbilde%20Fotografen%20AS

Losen

LOSEN ligger i skjermet og hyggelige omgivelser i Seglem-huset, et av de husene som rommer Grand Hotell Egersund. Losen er velegnet til styremøte, kurs eller til aperitiffen før middagen.
Grand%20Hotell%202016%20profil%20-6421

Ankersalen

ANKERSALEN er et intimt og funksjonelt lokale til kurs, seminar og selskap. Lokalet kan deles inn i tre grupperom med prosjektor og lerret i alle rom.
P%C3%A5%20to%20hjul%20gjenom%20Egersund

Temabaserte konferansepakker

Tema: foredrag om krisgshistorien og tur til krigsminne Tema: fokus på rett mat når du skal sykle og sykkeltur til Eigerøy fyr
Bestyrelsen%202013

Bestyrelsen

Bestyrelsen ligger i Sveitserbygget, vegg i vegg med Grand Restaurant. Lokalet er 65 kvadratmeter. Lokalet er velegnet til kurs, selskap, familiearrangement, fest eller julebord.
shutterstock_77534149

Utstyr

Grand Hotell tilbyr det utstyret som trengs for et vellykket arrangement. I pakken som tilbys er det flipover, projektor, lerret, overhead, penner, papir, internett, TV, VHS- og DVD-spiller, og vårt nye AV-utstyr: Barco Clickshare
Lygn%20og%20lort

Seminar

Kor og korps er velkomne til et hyggelig og nyttig opphold hos oss på Grand Hotell Egersund. Vi har årelang erfaring i å arrangere ulike typer seminarer.
Kaffe%20og%20frukt

Planleggingsdag

Har dere behov for møterom, bespisning, show og overnatting i forbindelse med planleggingsdag i høst? Hos oss får dere innholdsrike møtepakker, Grand Dinnershow 16.11 / 30.11 og smaksfulle måltider.
Egersund%20kirke%20seglem%20h%C3%B8vding%20fx

Egersund - aktiviteter

Finn oversikt over aktiviteter i Egersund her. Vi tilbyr byggeriomvisning, sjokoladekurs, seiltur, golf og mye mer.
ark%20og%20penn%201

Aktiviteter og foredragsholder

Trenger dere tips til motivatorer og/eller foredragsholdere? Les mer her hva vi kan tilby. Vi skreddersyr gjerne pakken sammen med dere!
Krigshistorie%20III

Foredrag KRIGSHISTORIE

Bildeforedrag av Johan Aakre som vokste opp i et miljø preget av motstandsarbeide under krigen. Velg type foredrag basert på den lokale krigshistorien eller mer inngående og avgrensede historier.
Egersund%20kirke%20seglem%20h%C3%B8vding%20fx

Foredrag Johan Aakre

Johan Aakre tilbyr følgende; Velkommen, foredrag om motivasjon og foredrag om militærhistorie. Se oversikt her over de spennende temaene.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med oss om du har spørsmål eller for andre henvendelser
Navn*
Epost*
Telefon*
Melding
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no