Tilbud og pakkepriser

Book hotellopphold med det lille ekstra

Hotelltilbud, miniferier og pakkepriser

Her finner du informasjon om pakker og tilbud på Grand Hotell Egersund. Noen av pakkene gjelder hele året, og noen har en tidsbegrenset perioder. Her finner du også skreddersydde kortferier hvor vi har planlagt en innholdsrik miniferie for deg. Velkommen til oss!
 
911_GH-8

Porsche

Årets nyhet! Hotellopplevelse inkludert overnatting, tre-retters middag frokost og i hele to timer får du teste ut denne drømmen av en bil på de vakre og spekulære kjørerutene vi har her i Egersundsområdet.
Bilde%2018_10_2020%2C%2011%2052%2053%20(6)

HUB-RIDING

Hubriding er et konsept hvor du bor på hotellet, og nyter nye og spennende kjøreruter hver eneste dag. Med utgangspunkt i Grand Hotell og Egersund har vi planlagt kjekke dagsturer og kjøreruter for deg. Bo, spis og sov godt på hotell, og bruk dagene til å oppleve regionens spektakulære kjøreruter og natur fra sykkel- og bilsetet.
Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Sommer i Egersund

Kom til Egersund i sommer! Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby på kysten av sørvestlandet. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, badeplasser, spisesteder og turområder. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. NYHETER: Spennende aktivitetspakker, nye el-sykler og frisbeegolf og porsche-kjøring.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
Solfrid%20El-sykkel

Sykkelpakke

Bestill sykkelpakke med el-sykler og overnatting. Pakken inkluderer komfortable el-sykler, hjelm, sykkelveske, matpakke med drikke, 2-retters middag, overnatting og frokost. Du kan starte i Egersund og ende opp på Bryne, eller omvendt.
Lysefjorden

Fjordcruise Lysefjorden og Preikestolen

Flott 3 timers fjordcruise på Lysefjorden, med overnatting og middag på Grand Hotell Egersund inkludert
_68A1233-Edit

Vennepakke - Aktivitetsdager

Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2 overnattinger.
iEgersund-flyfoto-egersund-3-1199448%20%20S%20

Turpakke "Dalane Kyststi"

Kystlandskapet langs Egersund og omegn er majestetisk og vakkert. Dalane kyststi går fra Hellvik, via Egersund og Sokndal til Åna-Sira. Opplev kystkultur, landbruk og flotte naturopplevelser - alt i en pakke. Denne turpakken går over 3 dager inkluderer opplevelser, måltider og overnatting på Grand Hotell.
a%20coasteering%20small-9161

Aktivitetspakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
Trona%CC%8Asen%20YOAST

Tronåsen Grand Prix

Norges vakreste billøp for veteran- og sportsbiler. 9. - 11. september 2022

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* indicates required
Hvilken informasjon er du interessert i?

Vennligst huk av måten du vil bli kontaktet på:

Du kan melde deg av som mottaker av nyhetsbrev når som helst ved å klikke på linken for avmelding i alle e-poster vi sender deg. ENGLISH: You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.