Våre rom

Rom med lekkert og smakfullt interiør

Sov godt i Egersund

BOOK HOTELLROM
På Grand Hotell er det 101 unike rom
Kjære gjest, velkommen til et trivelig opphold og overnatting på et hotell der interiøret i rommene er lekkert og smakfullt! De håndlagede tapetene er rommenes smykker. Elementer fra de gamle bygningene er bakt inn i nytt møblement. Og du finner også designlamper av Arne Jacobsen, fiskegarngulvteppe og andre spennende detaljer. Hvert enkelt av de 49 nye rommene er skreddersydd ut fra mulighetene de ulike husene bød på, noe som gjør hvert av rommene til en unik opplevelse. Som egersunderne sier det: Kosa deg!

Vi tilbyr nå 101 rom med en total overnattingskapasitet på 200 gjester.

SEND FORESPØRSEL eller BESTILL ROM ONLINE

Det skjer masse kjekt i Egersund by. Se på kalenderen her.

«Eg e liga gla' sjøl om regnet hølje ner.
Eg e liga gla' i snø og dårlig ver.»

 

Våre 101 rom er fordelt på 6 hjørnerom, 3 junior-suiter, 55 dobbeltrom, 4 combirom, 31 enkeltrom og 11 leiligheter. Rommene er komfortable og alle har TV og bad med dusj. Alle rommene er røykfrie. Rommene er fra ulike tidsepoker. I hotellets 2. etasje finner du en stemningsfull bakgårdsterrasse omringet av alle hotellbyggene. Det er godt å være gjest på Grand Hotell i Egersund, og du er velkommen!

Vi tilbyr også allergivennlige rom, bagasjeoppbevaring, heis, klesvask, stryk av tøy, matpakke, sykkelutleie og faks- og kopimaskin.I tillegg til standardutstyr er rommene også utstyrt med tv. Det er fri tilgang til wifi på hele hotellet. Vi har treningsrom med tredemølle, romaskin, spinningsykkel og frivekter.

Vi er stolte av å presentere et topp moderne auditorium, komfortable konferanselokaler, stemningsfult styrerom, et anerkjent kjøkken, nyrestaurert restaurant, kafe, lobbybar, loungebar og en stemningsfull vinkjeller. Et ideelt utgangspunkt for alle typer arrangement. I Egersund tilbyr vi mange spennende aktiviteter til grupper og på Grand Hotell skreddersyr vi et vellykket arrangement som passer for dere.

Grand Hotell ligger i sentrum av Egersund med gangavstand til butikker, restauranter, tog og buss. Vi tilbyr egen parkeringsplass (kr 60,- per døgn) på vår parkeringsplass som ligger ca 50 meter fra hotellet. Det er flere punkter for lading av elbil. Klikk her for å se parkeringsplassen på kartet!

På Grand Hotell har vi satset stort på personlig service, og vi ønsker å gi deg et komfortabelt og godt opphold. Hos oss slipper du lange inn- og utsjekkøer og kaotiske morninger. Vi tilbyr 24 timers personlig service.

FROKOST
Vi ser på frokost som dagens viktigste måltid og serverer derfor en god frokostbuffet i 1 etg. I lobbyen har vi behagelig sitteområde om man ønsker å ta en titt i dagens aviser eller bare slappe litt av.
Mandag til fredag  kl. 06:30 - 09:30
Lørdag                   kl. 07:00 - 10:00
Søndag                  kl. 08:00 - 11:00

UTSJEKK
Utsjekk ukedag og lørdag kl. 11:00
Utsjekk søndag                  kl. 12:00
Innsjekk                             fra kl. 15:00

 
Anmeldelse fra en av våre tyske gjester Christina:
"Grand Hotell tilbyr en variert frokost buffet i et lyst og elegant lokale. Buffeen tilbyr varme og kalde retter,  nydelig arrangert på innbydende bord. Det tilbys virkelig det et hvert hjerte ønsker - fra ferske bakevarer, smakfulle pålegg, små ostetallerkner, ferske egg, frukt og nypresset appelsinjuice og mye mer. Og, jeg har sjelden opplevd slik en sympatisk service".
Medlem av de Historiske
Kom og besøk oss i sommer!