Grand Egersund
- Hotellet i hjertet av Egersund
Egeland3

Mat og drikke

Firmafest, bryllup eller bare ut å spise? På Grand Hotell får du mat til en hver anledning. Er du litt sulten eller bare litt tørst? Eigra kjøkken & bar er hotellets restaurant. Her kan du sitte lenge og nyte et godt måltid, eller ta deg en drink eller to før du tar turen videre. Med lokale råvarer i fokus setter vi moderne mat på bordet til deg. Se også våre fest- og selskapslokaler.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
MindUp-133%20Irene%20Grastveit

Kraft ut av krisen

NYHET! Teamutviklingsprogram på Grand Hotell. Sammen med Irene Grastveit fra MindUp har vi satt sammen et to dagers program for deg og ditt leder- eller prosjektteam. På denne samlingen får du både får fokus på deg selv, parene i teamet og hele teamets styrker og forbedringsområder. Programmet heter "Kraft ut av krisen", og kjøres på Grand Hotell Egersund.
Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Sommer i Egersund

Kom til Egersund i sommer! Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby på kysten av sørvestlandet. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, badeplasser, spisesteder og turområder. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. NYHETER: Spennende aktivitetspakker, nye el-sykler og frisbeegolf.
Solfrid%20El-sykkel

Sykkelpakke

Bestill sykkelpakke med el-sykler og overnatting. Pakken inkluderer komfortable el-sykler, hjelm, sykkelveske, matpakke med drikke, 2-retters middag, overnatting og frokost. Du kan starte i Egersund og ende opp på Bryne, eller omvendt.
konfirmasjon

Konfirmasjon

Grand Hotell har flere spennende lokaler som egner seg til konfirmasjon. Våre lokaler rommer fra 10 til 130 personer. Du får kjekke menyer til konfirmanten og gjestene. Fortsatt ledige lokaler. Send din forespørsel i dag!
Brud%20med%20bukett%20Fotografen

Bryllup

Et radisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spektakulær steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovda, midt i den unike Dalane-naturen. Er du klar for en vakker naturopplevelse og en tur som passer for alle? Besøk Trollpikken i Egersund. Kombiner gjerne med lunsj eller middag på Grand Hotell.

Aktiviteter og turist opplevelser

shutterstock_77534149

Aktiviteter til din firmasamling

Kick-off eller lederutvikling? Her på Grand skreddersyr vi opplegg for deg og din bedrift. Ta kontakt med oss enten dere skal ha faglige eller sosiale samlinger. Vi har plass til grupper på inntil 120 personer. NYHET 2021: Teamutviklingsprogrammet "Kraft ut av krisen" kjøres på Grand Hotell.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Barn

Snoplaging hos Egersund Chokolade Fabrik er verdt for alle barn å få med seg! Fayancemuseet tilbyr å lage egne leirfigurer. Lyst å lære å seile? Bli med Egersund Seilforening på tur.
a%20coasteering%20small-9146

Vannaktiviteter

Båttur, fisketur eller seiltur ved Eigerøy. Vi skreddersyr for små og større grupper. Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Resepsjonisten forteller deg gjerne hvor badeplassene i byen er å finne!
Trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.

Hotellrom

Rom med lekkert og smakfullt interiør

Vi er stolte av å presentere et topp moderne auditorium, komfortable konferanselokaler, et stemningsfullt styrerom kalt "Losen", et anerkjent kjøkken og restaurant, kafe, lobbybar, loungebar og en spennende vinkjeller. 
Les mer »
Egersund%20Chokoladefabrik%20unger-0618

Opplev Egersund

Det er mye å finne på under et opphold på Grand hotell Egersund, enten du reiser alene, med kjæresten, med storfamilien, eller med vennegjengen.
Brud%20med%20bukett%20Fotografen

Bryllup

Et radisjonsrikt hotell med moderne fasiliteter. Beliggende midt i trehusbybyggelsen i Egersund, like ved kirken, skaper det en trivelig og sosial ramme rundt deres bryllup. Våre ansatte gjør alt for at dere skal få en uforglemmelig opplevelse.
Trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.
nasjonal%20turistveg

Anbefalte dagsturer

Vi tilbyr 9 ulike, kjekke og interessante dagsturer i Rogaland, alt i fin avstand fra Egersund.Turene tilbyr alt fra båt, smak, museum og friluft. Ta kontakt og vi skreddersyr opplegget sammen med dere!
Opplev%20Egersund%202020%20sommermagasin%20%20cover
Opplev Egersund i sommer. Klikk og les Visit Egersund sitt turistmagasin for 2020. Her får du info. om mye kjekt du kan se og gjøre i Egersund.
Grands nye brosjyre
Les brosjyren ved å trykke på bildet
grand_hotell

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* indicates required
Hvilken informasjon er du interessert i?

Vennligst huk av måten du vil bli kontaktet på:

Du kan melde deg av som mottaker av nyhetsbrev når som helst ved å klikke på linken for avmelding i alle e-poster vi sender deg. ENGLISH: You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.