Opening hours
Monday - Saturday
12.00 - 22.00
Sunday
13.00 - 17.00
Special Christmas menu
*
Grand Julebuffet
Christmas buffet - traditional Norwegian christmas food
- Fridays and Saturdays -
Fredager og lørdager fram til jul
kl. 18.00 - 22.00
varm julebuffet med alt det tradisjonelle tilbehøret
bugnende dessertbord og kaffe
kr. 625,- per person
Familiejulebord
*
Menu
Monday - Thursdays
12.00 - 22.00
Fridays and Saturdays
12.00 - 17.00
from 18.00 on fridays and saturdays we serve Grand Julebuffet - Norwegian christmas buffet
FORRET
STARTER
LETTSTEKT REINSDYR FRA RØROS
med syltet kantarell, tyttebær vinaigrette, Crème Fraiche og krutonger
SLIGHTY FRIED REINDEER FROM RØROS
with pickled chanterelles, dried Crème Fraîche, sourberries vinaigrette and crutons
allergen: gluten og lactose
145,-
RØKT LAKS FRA FONN EGERSUND
med agurksalat og reddik, cottage cheese, dillmajones og bokhvetechips
SMOKED SALMON locally, with cucumber salad & raddsih, cottage cheese
dill mayo and buckwheat chips
allergens: lactose, fish,egg
138,-
GRAND SALAT
spekeskinke, kyllingbryst, miks av salatblader, cherry-tomater, egg, krutonger og husets dressing
GRAND SALAT
cured ham, chicken breast, mixed salad, cherry tomatoes, egg, croutons, and house dressing
allergens: gluten, egg, lactose
178,-
FISK & SKALLDYRSUPPE
servert med hvit fisk, skalldyr, blåskjell og hjemmelagd brød
FISH & SHELLFISH SOUP
served with white fish, shellfish, mussels and homemade bread
allergens: gluten, lactose fish & shellfish
179,-
GRANDS ANGUS BURGER
lokal Angus, Norvegia®, salat, bacon, båtpoteter og chilimajones
GRAND'S ANGUS BURGER
salad, bacon, Norvegia® cheese, boat potatoes and chili mayonnaise
allergens: gluten, egg, lactose
225,-
BARE LITT SULTEN?
Bestill en forrett, litt brød og aioli, noen potetbåter og vipps har du laget ditt eget tapasmåltid.
HOVEDRETT
MAIN
ANGUS INDREFILET
servert med stekte paprika og demi glace saus, Jærpoteter ved siden av.
LOCAL ANGUS TENDERLOIN from PRIMA JÆREN
served with bell pepper mix, demi glace sauce and side of Jærpotatoes
allergens: onion, celery, sulfite
295,-
BREIFLABB
nydelig breiflabb fra Fonn,
serveres med fennikel, ferske blåskjell og strandkrabbe saus
jærpoteter ved siden av.
MONKFISH
delisious monkfish from local fisherman,
served with fresh mussels, beach crabs sauce and fennel crudit.
jærpotatoes on the side.
allergens; onion, celery, sulfite, fish and shellfish
275,-
LUTEFISK fra FONN EGERSUND
bacon, ertestuing, baconfett, sennep, flatbrød og kokte poteter
2 serveringer
LUTEFISH - TRADITIONAL NOWEGIAN CHRISTMAS FOOD
fish preserved with lye that has been washed and boiled served with bacon, pea stew, bacon grease, mustard, flatbread and potatoes
2 servings
allergens: gluten, fish, mustard, lactose
360,-
JULETALLERKEN
svineribbe, pinnekjøtt og medisterkake.
servert med kålrotstappe, rødkål og kokte poteter.
TRADITIONAL CHRISTMAS PLATE
pork ribs roasted whole with the skin on, rather than spare ribs,
salted, dried, and sometimes smoked lamb's ribs which are rehydrated and then steamed, traditionally over birch branch.
large meatballs made from a mix of pork meat and pork fat
served with potatoes, red cabbage and puré of rutabaga
allergens: lactose, lupiner, lactose, egg, sulfit, mustard
375.-
DESSERT
GRANDS KARAMELLPUDDING
GRAND’S CRÈME CARAMEL
made from our famous recipe since 50 years
allergens; egg, lactose
87,-
RISKREM MED JORDBÆRCOULIE
CREAMED RICE with STRAWBERRY COULIS
allergens; lactose
87,-
MULTEKREM MED KRUMKAKE OG MULTESORBET fra il Gelato
WIPPED CLOUDBERRY CREAM, KRUMKAKE (bent cake)
and CLOUDBERRY sorbet from Il Gelato
allergens; gluten, lactose
125,-
SNACKS / EXTRA
Brød og alioli 35,-
Ekstra potatoes 20,-
Pommes Frites 35,-
BARN / KIDS
Barn får 50% på forretter og hovedretter
Kids get 50% on starter and maincourse
Alder/age 3-12 år years
Oppdatert 26. november 2018
Endringer kan forekomme