Årets artister

SUKSESSEN FORTSETTER FOR FEMTE ÅRET PÅ RAD!
4-retters middag med live-show fremført av profesjonelle sangere og dansere er blitt så populært at det er viktig å bestille i god tid.
Årets premiere er 2. november og showet spilles hver helg frem til jul!

CHRISTIAAN VANDEBURGT

Stina Eia
I år har vi fått med oss CHRISTIAAN VANDEBURGT som en av årets 2 nye artister i Grand Dinnershow. Christiaan er fra Nederland, og bor i Norge. Han er utdannet sirkusartist ved Codart Circus Arts. I tillegg til å være sjonglør, kan han også synge og danse. Han har mer enn 7 års-erfaring med show og forestillinger rundt i Europa.  Se ham på Grand Scene fra 2. november. I mellomtiden kan du kose deg med klipp fra noen av hans tidligere opptredner.
 
 

STINE EIA

Liam Pentland
STINA EIA sang for første gang på scenen som 15 åring i det lokale amatørteateret på Haua (Hauge i Dalane) og har etter dette deltatt på utallige arrangementer og konserter. Stina har vært med som skuespiller/sanger i Strandaspelet og spilt i oppsetningen Oliver Twist i Sandnes kulturhus. Hun har vært med i flere revyer sammen med revygruppa Show Chow, og er ofte med som en av artistene i det årlige arrangementet "Oktoberfest i Egersund".  I 2018 er Stina med for tredje gang i Grand Dinnershow. 

INGER LISE HOPE

Inger Lise Hope
INGER LISE HOPE lever som artist og har vært på utallige scener både i og utenfor Rogaland og på TV skjermen. Hun har markert seg som musikalartist blant annet i sin store rolle som "Belle" i Disney-musikalen «Skjønnheten & Udyret». Inger Lise har vært med på Grand Dinnershow fra starten og gleder seg til sin femte høst i Egersund!


 

 

SILJE HADLAND

Silje
SILJE HADLAND kommer fra Egersund og går 2. året på Vågen videregående skole i Sandnes. Hun har vært med på store lokale oppsetninger, blant annet 2 år i "Musikal Arena" i Egersund. Til tross for sin unge alder har hun lang kor- og sceneerfaring. Silje er med for første gang i Grand Dinnershow.


MORTEN AAKRE

Morten Aakre
MORTEN AAKRE er gründeren bak Grand Dinnershow og arrangerer showet sammen med hotellet for femte år på rad.
Morten har mer enn 30 års erfaring på scenen og har underholdt med flere konserter og show gjennom tidene. Morten har også lang erfaring med teater og dans.  Alt av bilder, kulisser, kostymer og sangvalg er produsert av Morten. I år har han også regi og dansekoerografi. 
 
BESTILL BILLETTER