Lørdag 13. feb kl. 2000
Lørdag 13. feb inviterer Grand Hotell Egersund til en hyggelig aften med fokus på sjømat og vin. Sjømat en er på sist beste for tiden og da er det bare rett å rimelig å fokusere på havets delikatesser. VI har fått med Henrik Knutsson fra Vingruppen til å presentere vinene for oss. Trenger du en unnskyldning for å komme deg ut, så er det både Valentines og morsdag dagen etter. Eller så er det alltid hyggelig å gå ut med venner bare for å nyte livet. Serveringen begynner kl 2000.
5-retters sjømatmeny.
- Sushi
- Ferske kamskjell fra Fonn Egersund, stekt i hvitløk og servert på spinatpurè
- Hvitvinsdampede Blåskjell fra Fonn Egersund
- Pannestekt fersk torsk fra Fonn Egersund, servert med ertepurre og bacon
- Sjokoladefondant, med is fra Il Gelato
Vinene for kvelden kommer fra vinhuset Domain Laroche, en av pionerene fra Chablis området. De begynte i 1850 og har siden levert kvalitetsviner i en årrekke. PÅ kveldens meny går fra den enkle til toppvinene fra Laroche.
- Laroche Rosé de la Chevalière ��
- Laroche Chardonnay
- Laroche Chablis Saint Martin
- Laroche Chablis 1er Cru Vaudevey
- Laroche Chablis Grand Cru les Blanchots
- Laroche Chablis Grand Cru les L´Obedience
- Riversaltes Ambre
Pris for 5-retters meny
Kr 525,- pr pers ordinært / Kr 475,- for medlem av Grand Vinklubb.
Pris for vinpakke 7 viner
Kr 495,- pr pers ordinært 7 Kr 450,- pr pers medlem av Grand Vinklubb
Ønsker dere å overnatte? Vi gir et ekstra godt tilbud denne kvelden. Kr 395,- pr person i enkeltrom / kr 650,- i enkeltrom. Inkludert frokost.
Bestill bord her