De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Ta av deg skoan

Sommer Show Chow 2015
ta av deg skoan
Ta av deg skoan
Av og med; Arnt Olav Klippenberg -  Ingvar Hovland - Jan Ivar Peterson - Øystein Ellingsen -Sven Arne Petersson - Håvard Ellingsen

Sommershowet spilles følgende datoer med mulighet for ekstraforestillinger;
Fredag 12. juni PREMIERE
Lørdag 13. juni kl. 18:30
Torsdag 18. juni kl. 18:30
Fredag 19. juni kl. 18:30
Lørdag 20. juni kl. 18.30
Lørdag 20. juni kl. 20:30
Fredag 26. juni kl. 18:30
Lørdag 27. juni kl. 18.30

Pris billett kr 350,- + billettavgift.

Området åpner 1 time før showstart! Salg av drikke.

I sommer inviterer show-hotellet Grand i Egersund, og kompisgjengen fra byens bakgater som kaller seg Show Chow, til sommerrevy. Hvis du vil, kan du få lov til å ta av deg skoene under forestillingen.

Det lille, nye showteltet på bryggekanten befinner seg midt i sjøburekka mellom Bøe og Seglem..

Tre somre på rad på 1990-tallet rigget Show Chow seg til med telt midt i Egersund sentrum. Tusenvis av mennesker var innom. Her ble de spesielle sommershowene skapt som var en herlig blanding av humor og allsang.

Nå har Show Chow og Grand hotell gått sammen om å finne tilbake til den gode, gamle sommerfølelsen. Mens du sitter der og siler sand mellom tærne, serverer Show Chow sin herlig humor kombinert med høy allsangfaktor. Utenfor teltet står måkene, bølgeskvulpene og småbåtene for de nødvendige lydkulissene.

Ingen sommer i Egersund uten at en sommergjest stikker innom. Ingvar Hovland har jobbet sammen med Show Chow i mange år, men aldri stått på scenen med dem før. Endelig skjer det.

Show Chow og Grand hotell lover en helaften med sol og sommer uansett vær i koselig telt. Det blir allsang til alle de kjente Show Chow-sangene og til sangene Ingvar Hovland har vært med og skrevet til Vamp og mange andre kjente artister, og humoren blir like fersk som rekene på kaien til Fonn rett over havna.

Beachpakke
Grand selges beachpakke som inkluderer kald tapastallerken, velkomst og reservert plass i eget VIP-område! Ta kontakt med Kjersti
Kr 345,- pr person

Billett til showet kr 350,- + billettavgift

KJØP BILLETTER;
Kjøp billetter hos Billettservice eller tlf. 815 33 133 eller i resepsjonen på Grand hotell tlf 51 49 60 60
Beachparty med mat i teltet tlf. 51 49 60 60 eller send e-post
Hotellpakke Grand hotell tlf. 51 49 60 60 eller send e-post