Show med Kristian Arntsen 2017

Fre 10.2 kl 19 + lør 11.2r. kl. 19 & 21 Tapas kr 295,-
Kristian Arntsen redder verden! Showet spilles på Grand Scene kr 420,- pr bill.
 dms8274
Kristian Arntsen redder verden! Intet mindre. Alle som kjenner Kristian Arntsen vet at bak komikerfasaden skjuler det seg en dypt engasjert mann. Engasjert i det meste faktisk..

Slikt kan det bli mye moro av, i alle fall når mannen med meningene er Kristian Arntsen. På sprelsk vis tar han for seg de utfordringer verden står overfor. Og med seg på ferden har han selvfølgelig typegalleriet sitt; Vladimir Zlatan, Magne Jarl og Gaute Hårr.

Showet spilles i Grand Scene følgende datoer:
Fredag 10. februar kl. 19:00 - KUN 25 billetter igjen!
Lørdag 11. februar kl. 19:00 - KUN 37 billetter igjen!
Lørdag 11. februar kl. 21:00 - UTSOLGT

Kjøp billetter her!


Vi tilbyr tapasbuffet fredag og lørdag fra kl. 19:00. Kr 295,- pr pers

Kristian Arntsen ble møtt med stor begeistring etter revypremieren i Humorhuset Stavangeren høsten 2016.
Rogalands Avis ga 5 på kritikerteningen og skrev “…en rekke humoristiske perler."
På scenen står også musiker Rolf Kloster og Pål Mangor Kvammen styrer Kristian Artsens mange innfall med stø hånd som regissør.
Forestillingen varer ca 85 minutter.

 

Produksjon: Kvammen & Sægrov produksjoner AS

Anmeldelse fra NRK Rogaland

Terningkast 4

"Kristian Arntsen redder verden!" Med det hårete målet har egersundkomikeren inntatt revyscenen Stavangeren de neste ukene. Og det er ikke en gang ironisk ment. Kristian Arntsen vil virkelig at vi skal spise kortreist, frittgående mat uten sprøytemidler, la regnskogen leve og behandle asylsøkere skikkelig. Det er sjelden noen går på en sånn scene med et sånt samfunnsengasjement. Det er deilig med noen som vil noe med tekstene og vitsene sine. Og Kristin Arntsen vil mye.

Redder ikke verden

Klarer Kristian Arntsen å redde verden? Tja…

Arntsen bruker seg sjøl først og sist i forestillingen. Det grenser tett opptil det naive når han forkynner at en bedre verden begynner med et smil og et vennlig ord. Men det er veldig godt ment, og fortjener applaus.

Mellom der bruker han en velkjent revyklisje for å understreke budskapet sitt: Teit type med parykk, løstenner eller løyen dialekt synes det er fin-fint å sprøyte gift på åkeren eller å hugge ned regnskogen. Og så skal vi i salen humre, gå hjem, spise økologisk og støtte Regnskogfondet.

Sorry, men den "redder verden"-biten funker nok ikke helt sånn.

Morsomme typer

Klarer Kristian Arntsen å redde kvelden? Ja, absolutt!

Arntsen har et galleri av sykt morsomme typer, og de bærer forestillingen. Balkan-innvandreren Vladimir Zlatan, haugesunderen Magne Jarl, eller den paranoide, som ser politiske budskap i de rød-grønne tomatene til naboen. De typene er høy humor-klasse, selv om miljøbudskapet er så som så.

Andre typer funker dårligere:

Narkomane Stoffer som har begynt med sykling (og doping...) er pinlig forutsigbar.

Velkjente Gaute Haarr, som latterliggjør naboen som driver økologisk, varer altfor lenge.

Og ikke minst: Gjennomgangsfiguren "Folkavedet" er for lite tydelig og karikert til at den funker.

Men det er pirk. Gå og se Kristian Arntsen redde verden. Se Zlatan og le. Høyt. Se Kristian Arntsen bli dristig mot slutten, der han går fra moro til alvor i løpet av en replikk. Det er modig fra en revyscene - og det er vellykket.

Kristian Arntsen redder dessverre ikke verden. Men han får deg til å le godt. Og han skal ha godt betalt for at han vil noe.

På scenen står også musiker Rolf Kloster. Pål Mangor Kvammen styrer Kristian Arntsens mange innfall med stø hånd som regissør.