De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Show med Kevin Lunde

15. mars 2019 kl. 21.00
Kevin Lunde trenger litt alenetid og vil at du skal bli med!
bannerimage-1200x628

Kevin Lunde trenger litt alenetid og vil at du skal bli med! 

  Hva er alenetid for deg? Noen tar seg tid for å tenke, gruble og filosofere. Andre trenger tid for seg selv for å fokusere. 
Kevin Lunde har hatt alenetid i mange år, for å øve inn fingerferdigheter og evnen til å lure deg og dine! 
Nå setter han opp sitt tredje soloshow. «Alenetid» er oppfølgeren til «Kaniner ingen adgang» i 2013 og «Kaniner FORTSATT ingen adgang» i 2015. Premieren var 6. september på Gaffel&Karaffel i Stavanger. 
Kevin har i tillegg til de to soloshowene også gjort seg bemerket med TV-serien «Rundlurt» på NRK, og forestillingen «HÆ?!» som han spilte sammen med Rune Carlsen i Oslo, 2017. 
I forestillingen vil Kevin fortsette med å blande magi og humor, og de som har sett Kevin før vil kjenne igjen uttrykket, men innholdet er aldri blitt vist tidligere. 
Når man tar seg litt alenetid vil man kanskje gå litt i seg selv og sitt eget hode, og nå skal Kevin ha alenetid sammen med deg - slik at også han kan komme inn i ditt hode. Magi og tankelesing får en unik humoristisk innpakning med komiker Ørjan Burøe som regissør.

HVA: Show med Kevin Lunde på Grand Hotell 
DATO: 15. mars 
TIDSPUNKT: kl. 21.00 
Dørene åpner 20.30 
PRIS: 300,-  + bill.avg. 
BESTILL BILLETER HER!

SULTEN? Kombiner med middag på Grand Hotell. Bestill gjerne bord på forhånd, via booking@grand-egersund.no eller 51496060
Les mer om Kevin Lunde på hjemmesiden hans!