De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Oktoberfest 2016

30.09, 01.10, 07.10, 08.10
Kom og opplev Oktoberfest i Egersund by! Buffet på Grand kl. 14-30 - 16.30 kr 295,- pr pers
oktoberfest 2010 52
Egersunds Mandssangforening og Berentsens Brygghus, begge med over 115 års erfaring i å glede folk på hvert sitt vis. Vi gikk sammen for å lage en skikkelig Oktoberfest i Egersund i 2009. Et innleid sirkustelt ble fylt opp over to kvelder med feststemte mennesker som koste seg med allsang, underholdning, god mat og spesialbrygget drikke.

I 2010 ble oktoberfesten arrangert i det nye byteltet og som året før, og alle år etter, er sangere, musikere og ikke minst publikum bidragsyterne som gjør festen til en suksess. Foruten underholdning fra både Mandssangerne og Egersund Musikkorps ”Tyrolerorkester”, er det rikelig anledning til å delta i allsangen. Som ellers når tørre sangstruper skal smøres er det ingen kur som Berentsens brygg og brus. Oktoberfest i Egersund har blitt en suksess og en tradisjon. Berentsens Brygghus og Mandssangerne gir publikum, byen, og folket, gylne ��yeblikk, kultur, fest og moro. Derfor har alle tidligere arrangementer blitt utsolgt lenge før sommerferien!

Vil du oppleve enestående god stemning i høst, sørg for å sikre deg billetter tidlig!

Program for «Oktoberfest i Egersund»

18:00
Teltet åpnes, folket strømmer til, og du ønskes velkommen av staute Mandssangere, og veistøvet kan vaskes bort med Berentsens Brygghus leskende drikke. Salg av øl, vin og brus.

19:00
Offisiell åpning av Oktoberfest i Egersund. Ørene fylles med musikk fra Egersunds Musikkorps’ «Tyrolerorkester», Gylne Øyeblikk fra Egersunds Mandssangforenings repertoar, allsang, musikk, og mye glede og godt humør – der du er b��de artist og publikum!

20:00
Pølser, kringler, øl og sirkus: «Echte deutsche Bratwürste, Kartoffelsalat, Sauerkraut und Bretzel.»

21:30
Underholdning og overraskelser, mer mandssang, solosang, allsang, og musikk. Den tørre strupe kan fortsatt leskes.

23:00
Leskedrikksalget avsluttes, sangere og musikere puster ut. Natten er enda ung og det er fortsatt noen timer før utelivet i Egersund slutter. Kafèer og kroer ønsker deg velkommen!

24:00
Lysene slukkes, teltet stenges, og glade mennesker vandrer videre.