De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Mysteriet på turne

Lørdag 22. oktober kl. 19:00, 2016
Fest av en danseforestilling med underholdning av høy kvalitet!
mysteriet p%c3%a5 stavangeren bilde
«Mysteriet på Stavangeren» er en fargerik og rytmisk fest av en danseforestilling. Her har det unge profesjonelle dansemiljøet i Stavangerområdet slått seg sammen med dansekollegaer fra hele Europa for å lage en underholdene forestilling for alle som liker dans av høy kvalitet. Rammen rundt forestillingen «Mysteriet på Stavangeren» er en krimgåte som utspiller seg på Hermansens Cabaret på begynnelsen av 1900-tallet. Med flotte kostymer, stilig ramme rundt showet og heftig musikk blir publikum med på oppklaringen av en mordgåte.

Det er et mangfold av dansestiler som blir presentert på scenen, - her er lyrisk par-koreografi, humoristisk og akrobatiske show-numre, tradisjonell jazz-dans, eksplosiv hiphop og alt i...nni mellom. Fellesnevneren er at dansen driver historien fremover. Dette er ikke en musical, - dette er en «dansical», - en underholdende og forståelig danseforestilling for folk i (nesten) alle aldre.

Forestillingen er skrevet, produsert og regissert av Rudi Bjørknes i samarbeid med Movimentum Dance Company. Koreografi-regi er ved Movimentum DC. Alle koreografiene er ved/ utarbeidet i samarbeid med danserne. Ur-premiere var februar 2016 på Humorhuset Stavangeren, under tittelen «Mysteriet på Stavangeren».

Kjøp BILLETTER HER