De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

Lørdag 8. september 2018
På Norgesturné, kommer til Egersund og spiller på Grand
lmm og ps
Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck er på Norgesturné. 
De kommer til Egersund og spiller på Grand Hotell. 

DATO:  8. september kl 21.00 
STED:   Grand Hotell Egersund 
Dørene åpner 20.30
kr 250,- / billetter i døren

Matservering. Bestill bord på forhånd!

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck på Norgesturné 
Norgesturne (og litt Danmark) 4.- 23. september.
Nybakt mottaker av Alf Prøysens ærespris
Lars Martin Myhre m. mestergitarist Perry Stenbäck (S/DK)
 
Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange
samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” har vært hyppig spilt på NRK P1. Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”. I år er det 43 år siden Lars Martin Myhre begynte med musikk på heltid og han har hatt en mangfoldig karriere: Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på drøye 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spellemannpriser og oppnådd et platesalg på over 500 000 enheter. Lars Martin mottok nylig Alf Prøysens Ærespris (juryen sier bl.a.: ..eksepsjonell finesse, kunstnerisk finurlighet, beundringsverdig musikalitet, smittende engasjement….).Hans soloplater har fått strålende mottagelse av både publikum og anmeldere.
 
Nok en gang har Lars Martin valgt å ta med seg sin svensk/danske kollega Perry Stenbäck på tur. De har jobbet sammen en rekke ganger i studio og på turne, og med fantastiske tilbakemeldinger, bl.a. på sist sommers visefestival i Skagen (DK).
 
Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy'er”, bl.a.for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010".  
 
Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.