De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Høstlyd

Fredag 2. oktober 2020
Egersund visefestival og Grand Hotell presenterer minifestivalen "Høstlyd"
plakat snip h%c3%b8stlyd

HØSTLYD 

Velkommen til høstens minifestival på Grand Hotell Egersund!  Denne gangen samarbeider vi med Egersund Visefestival som har fått meg seg fantastiske artister! Det lokale bandet "Øgens kombo" gjenoppstår, og både Frøkedal og Jorunn Undeim kommer. Kommer du? 

KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING 

Året 2020 er et annerledes år, og vi må tenke nytt og alternativt om mye. Konseptet minifestival kom til for første gang i sommer da vi bestemte oss for å lage en annerledes festival hvor godt smittevern ble like viktig som å lage en underholdende og kjekk kveld. Vi snudde på festivalkonseptet, og lot artistene sirkulere mens gjestene kunne nyte god drikke, mat og stemning. Høstlyd blir på samme måte. Du sitter ned og nyter en helaften, mens artistene rullerer. 

DATO: Fredag 2. oktober 2020  kl. 19.00
FESTIVALBILLETT: kr. 800,- per person 
INKLUDERT 
- 1 velkomstdrikke
-  Servering med ost, spekemat og godt tilbehør 
- 3 konserter 
Dørene åpner 45 minutter før 


PÅ PROGRAMMET 
  • Jorunn Undheim og All about that bass
  • Frøkedal 
  • Øgens kombo
     
BILLETTER
KLIKK HER FOR Å BESTILLE BILLETT
NB! På grunn av situasjonen med viruset Covid-19 blir det begrenset antall plasser per forestilling. Vi anbefaler folk som skal gå sammen å kjøpe billetter samlet slik at dere får sitte sammen. Dersom billettene er kjøpt seperat, men dere likevel ønsker å sitte samlet, gir dere oss beskjed på konferanse@grand-egersund.no - så ordner vi det praktiske. Kontakt oss også gjerne om du har noen spørsmål.


MER OM ARTISTENE 

FRØKEDAL
Med frontfigur Anne Lise Frøkedal fra Etne i spissen, serverer Frøkedal musikk i skjæringspunktet mellom minimalistisk pop og meningsmettet folk. Drøm deg bort med et av Norges beste indieband!

ALL ABOUT THAT BASS 
Jorunn Undheim er en artist med et bredt repertoar, fra det høytflyvende Flying Business til egen tonesetting av Haugtussa. Under Høstlyd står Undheim på scenen med jazz/soul-konseptet All About That Bass, en virkelig musikalsk godbit!

ØGENS KOMBO
Under Høstlyd gjenoppstår visebandet Øgens kombo! Bandet ble stiftet tilbake i 1981, og kan skilte med tolkninger av både Creedence Clearwater Revival, Vømmøl spellemanslag og Fairport Convention. For de som kjenner bandet, blir dette en skikkelig nostalgitripp. For alle andre blir Høstlyd muligheten til å stifte bekjentskap med et stykke lokal musikkhistorie!

plakat snip h%c3%b8stlyd