De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Grand minifestival 2020

4. juli 2020
Vi tenker nytt - og arrangerer festival i miniversjon.
bildecollage grand minifestival 2

Minifestival på Grand Hotell 

Grand Minifestival er en liten festival hvor vi snur på konseptet. Denne kvelden er det artistene som sirkulerer, mens gjestene kan nyte god drikke, mat og stemning. 
 
DATO: 4. juli kl. 19.00 
FESTIVALBILLETT: kr. 1000,- per person 
INKLUDERT:
- 3 konserter
- Servering med ost, spekemat og godt tilbehør 
- 3 enheter drikke 

PÅ PROGRAMMET
Inger Lise Hope + Svein Andrè
Are & Ingvar
Days of August (månedens urørt mars 2020) 

BILLETTER
Klikk her for å komme til billettsalg 
Viktig informasjon: På grunn av situasjonen med viruset Covid-19 blir det begrenset antall plasser. Vi anbefaler folk som skal gå sammen å kjøpe billetter samlet slik at dere får sitte sammen. Dersom billettene er kjøpt seperat, men dere likevel ønsker å sitte samlet, gir dere oss beskjed på konferanse@grand-egersund.no - så ordner vi det praktiske.  Kontakt oss også gjerne om du har noen spørsmål.


Mer om artistene 

Days of August består av indiefolk trioen Frank Christian Brambo fra Sokndal, Espen Alsvik fra Jørpeland og Mathias Helvig fra Rogaland. Selv om det er mindre enn 3 år siden de startet å lage musikk sammen, har de allrede over 1 million avspillinger på Spotify. Bandet ble kåret til månedens urørt i mars 2020. Inspirasjon til musikken de laget har de blant annet hentet fra Simon & Garfunkel, Sufjan Stevens og Bon Iver. 

Inger Lise Hope slapp debutalbumet Tusen i 2019. Med seg til Egersund og Grand minifestival har hun ektemannen Svein Andrè. I Egersund er hun godt kjent gjennom flere år som artist på Grand Dinnershow. Med sin klokkeklare stemme, og vidunderlige formidlingsevne gleder vi oss til å ønske henne velkommen på scenen i Egersund igjen.

Are Sleveland og Ingvar Hovland slår seg sammen for kvelden, og blir da til duoen"Are & Ingvar".  Are har lang erfaring som musiker og er ofte å se på diverse scener i regionen. I den siste tid har han laget ny musikk, hvor flere av låtene er basert på Ingvar sine tekster. Høsten 2019 ga han utv singelen "Ein tynne tråd", spilt inn sammen med Morten Abel og Børge Fjordheim. Ingvar er mest kjent som tekstforfatter for mange norske band og artister. Han har også gjennom en årrekke opptrådt i ulike revyer og andre sammenhenger. Are og Ingvar har sammen opptrådt for og underholdt en rekke firmaer og selskap med fine og fengende sanger og morsomme innslag - gjerne tilpasset den aktuelle sammenhengen.