De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

God dag og takk for i aften

Lørdag 27.februar kl. 21:00
Humorgruppa «Fnisekompaniet» til Grand Revyscene med sin humorforestilling
fnisekompaniet
Show på Grand Scene
Lørdag 27.februar kl. 21:00 kommer humorgruppa «Fnisekompaniet» til Grand Revyscene med sin humorforestilling «God dag og takk for i aften!» Showet inneholder sketsjer, parodier, stand up, sanger og absurditeter. Forestillingen spilte for 8 fulle hus i Stavanger i fjor og fikk terningkast 5 av Stavanger Aftenblad. Dette må du ikke gå glipp av! Kompaniet, bestående av Andreas Lagesen, Pål Schreiner og Knut Robberstad på tekst. Med seg har de musiker Rolf Kloster. Kjøp billetter her.

Fnisekompaniet har blitt en forfriskende nykomling i Revy-Stavanger.Fnisekompaniet debuterte i 2014 med en lovende liten revy. Nå har de vokst litt, våger litt mer og har laget en ny liten småknirkete revy. Herrene Pål Schreiner og Andreas Lagesen åpner med en ok sang, en munter sak om at ungene er hjemme med fyrstikkene og barnevakten har tilgang til barskapet, til The Byrds' versjon av "Mr. Tambourine Man". Begge kan synge, og de får veldig god hjelp fra sine to musikere Anders Brunvær Hauge og Rolf Kloster.

To mann i bandet er spartansk, men det passer fin i denne litt lo-fi revyen. Det er enkelt, noen få rekvisitter, et par parykker og dæts itt. Schreiners monolog om julehistorier på skolen faller litt gjennom, og heller ikke sangen til de to franske kokkene er hylende morsom. Oppturen begynner når tv-kokk Kjartan Skjelde (Schreiner) får besøk av Saga Norén (Lagesen) fra "Broen" (den norske krimeksportsuksessen kulturministeren er så stolt av). Skjelde-imitasjonen er veldig god. Saga er mer vrien, men her er ikke poenget å være så lik som mulig, men at reaksjonsmønsteret til asbergeretterforskeren er tatt på kornet (de som føler seg støtt på vegne av andre kan melde seg i resepsjonen). Nummeret er smått absurd og kjempegodt. Den påfølgende sangen om å ikke nå opp til sin far er også smart, særlig når Schreiner tar for seg sin ikke helt ukjente far.


Kr 200,- pr billett. Kjøpes her eller i døren.