De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Bylørdag i Egersund

Hver lørdag i juni, juli og august - flere butkker åpent til kl 16.00
Champagnelunsj på Grand fra kl 12 - 16 hver lørdag i sommer
bakgrunnsbilde til markedsf%c3%b8ring byl%c3%b8rdag
Kos deg med shopping i Egersund sentrum, og nyt deilig lunsj på Grand mellom kl. 12.00 - 16.00
SHOPPING I EGERSUND
Ta med vennegjengen og kos deg med Egersund sine fantastiske shoppingmuligheter! En rekke nisjebutikker står klar til å ta i mot dere til hyggelig handel i Egersund sentrum. Som en service til både innbyggere og tilreisende velger en flere av sentrumsbutikkene og holde åpent til kl. 16.00 på lørdager, slik at du kan kose deg lengre i Egersund sine sjarmende shoppinggater. Noen av butikkene åpner allerede kl. 9.00, og resten kl. 10.00. Start gjerne dagen med frokost på Grand Hotell, enten du er innbygger eller tilreisende. 

Hotellet ligger hjertet av Egersund, like ved gågaten - et sjarmerende utgangspunkt for din shopping. 
Klikk deg inn her for en totaloversikt over alle butikker i Egersund sentrum!

OVERNATT I EGERSUND
Kom dagen før - og få maks utbytte av din Egersundstur. Bestill ditt hotellrom her! 
Grand Hotell Egersund ligger 1 times kjøre- eller togtur fra Stavanger, og ca. 2 - 2,5 timers kjøre- eller togtur fra Kristiansand. 

SULTEN? KOM PÅ CHAMPAGNELUNSJ!
På lørdager får du champagnelunsj på Grand Hotell. Bestill ulike retter fra menyen, og vi deler opp til en spennendne "sharing-meny" der alle får smake litt av alt fra hotellets lunsjmeny. Rettene kommer ikke i en bestemt rekkefølge, men de settes frem på bordet etterhvert som de er klar.  Book gjerne bord på forhånd! Send oss en e-post på booking@grand-egersund.no eller ring på 51496060 og reserver ditt bord. Lyst på din egen rett? Det er selvfølgelig også helt greit. Her får du noe for envher smak.