De-Historiske
Grand Hotell Egersund   

Åge Sten Nilsen

27. mars 2020 - AVLYST
Akustisk intimkonsert i Egersund, det beste fra han karriere - knyttet sammen med historier og betraktninger fra hans liv
%c3%85ge sten nilsen unplugged arrangementsbilde plain(1)

KOMMER TIL EGERSUND

Det er med stor begeistring vi annonserer at Åge Sten Nilsen kommer til Egersund og holder akustisk intimkonsert på Grand Scene. Det beste fra Åge Sten Nilsens karriere som soloartist, Wig Wam, Ammunition, m.m, knyttet sammen gjennom historier og betraktninger fra sitt liv. 

HVA: Konsert med Åge Sten Nilsen "Unplugged and Personal"
DATO: 27. mars 2020 
TIDSPUNKT: 21.00 (dørene åpner 30 minutt før) 
STED: Grand Scene på Grand Hotell Egersund 
PRIS: kr. 295,- per billett + bill.avg. Bestilles her
PAKKEPRIS MED MIDDAG: kr. 695,- + bill.avg. Inkludrer 3-retters middag på Eigra kjøkken & bar og konsertbillett. Pakken bestilles her.

KJØP BILLETTER HER: 
Velg mellom:  Klikk på ønsket billettype for bestilling.
Billettavgift på kr. 25,- per billett kommer i tillegg. 


ÅGE STEN NILSEN - Biografisk akustisk Intimkonsert
Kontrasten fra Åge Sten Nilsens energiske og pompøse krumspring enten det er med WIG WAM, Ammunition, i Stjernekamp eller sine Queen show, til den neddempede historiefortelleren vi møter i hans biografiske akustiske intimkonserter "UNPLUGGED & PERSONAL".
 
Åge Sten Nilsen presenterer låter og historier fra sitt liv helt alene og nakent, kun med akustisk gitar og av og til piano. Publikum får et nært møte med både artisten og personen Åge Sten Nilsen i en unik intim setting. Musikalsk byr Åge Sten Nilsen på materiale fra alle sine soloalbum, AMMUNITION, WIG WAM og ikke minst låter som har betydd og betyr mye for han som artist og menneske fra artister som Tom Petty, Kiss, Queen, Deep Purple, Anne Grethe Preus m.m Knyttet til betrakninger og selvopplevde historier hverken tabloidene eller publikum har fått ta del i tidligere. Under sin første "Unplugged & Personal" turné 2018 besøkte han Romania, Tyskland og England, og gjennomførte 24 konserter på 22 dager under en av turné-strekkene på den norske runden. Med fra 2 timer og opp til 3,5 timer uten pause fikk hans publikum oppleve en kveld av de sjeldne.
 
Med nytt album, "Crossing The Rubicon", nye historier og over 30 låter i sekken er Åge Sten Nilsen klar for nye akustiske og intime eventyr i 2020. Og med nylansert WIG WAM comeback ligger det an til en større andel både historier og låter fra denne eppoken av hans liv.
 
Sarpsborg Arbeiderblad: «Kontrastfylt og neddempet om levd liv»
Det er vel ikke som neddempet man kjenner Åge Sten Nilsen best. Men det var han torsdag kveld, da han spilte låter og fortalte historier fra livet og karrieren sin, alene med en gitar og et piano. Som  en slags «VH1 Storytellers»-episode, startet han med begynnelsen og hvordan han etter å ha sett Elvis Presley på tv som liten, bestemte seg for å bli musiker og hvordan han senere skulle bli verdensstjerne med Sarpsborg-bandet Tomorrow, men i stedet endte opp som vernepleier og hobbymusiker. Det viser seg fort at Nilsen både kan og liker å fortelle, og mestrer formatet med å sitte alene på scenen med all staffasje tatt bort, helt uten «krykker», som han kommer tilbake til senere i konserten. For dette er et ganske nytt konsept for Nilsen. Selv om han har gjort mye akustisk gjennom karrieren, har han ikke viet en hel kveld til å gå gjennom både låter og egen historie alene på scenen.
 
Fredrikstad Blad: «Sterkt stilskifte av Åge» (Terningkast 5)  
«En helakustisk Åge Sten Nilsen lanserer ti nye låter, og gamle og nye fans  kan glede seg. Dette albumet er sterkt håndverk fra den tidligere glamrockeren  i Wig Wam, denne gang nedstrippet og neddempet, men like vel til dels heftig instrumentert. Særlig i molltoneartene er dette et bemerkelsesverdig godt album, og det er Nilsens tredje. Albumet byr stort sett på uvanlig sterk poesi og en vokalist i øverste divisjon.  Åge Sten Nilsen kler også overraskende godt å synge mer lavmælt enn tidligere.Denne platen kan heldigvis ikke båssettes, fordi den henter elementer fra mange sjangere. Selv synes jeg helheten best kan beskrives som en slags blanding av Paul McCartney og Sting. For meg er det knapt mulig å gi en bedre kompliment enn det. »  -Stig Nilsson F.B »
 
Link til "Trumpets And Trampolines": www.youtube.com/watch?v=oYfo74fhnW4