Vinsmaking med Roar Hasle
Roar Hasle har over 20 års erfaring innen salg – og markedsføring. Både som rådgiver, leder, eier og gründer. Roar er utdannet innen strategi, markedsføring og entreprenørskap, pressens lederskole og vinkelner ved GI. Han har jobbet i selskaper som Block Watne, RA og reklamebyråene Lokomotiv, Bates og Pro & Contra.
Vinsmaking på Grand Hotell, Egersund
Smaking og vinforedrag i Grand Vinkjeller
Vinlandet Italia
Piemonte: Barolo, Barbaresco, Barbera, Dolcetto, Arneis
Veneto: Amarone, Ripasso, Valpo, Soave , Prosecco
Toscana: Brunello, Montepulicano, Chianti, IGT, hvitvin
Italia rundt:Prosecco, to hvite og 3 røde
Vinlandet Spania
Rioja: Gran Reserva, Reserva, Crianza, Joven, hvitvin
Ribera del Duero:
Penedes: 2 cava, hvitvin og 2 rødvin
Alicante/Murcia: 1 hvit, 4 røde
Galicia?
Spania rundt: Cava, 2 hvite og 3 røde
Vinlandet Frankrike
Chablis: Petit, Chablis, Premier Cru, Grand cru
Champagne: NV, Blanc de blancs, Blanc de Noir, Vintage
Bordeuax: Hvit Graves, Øst-og vestsiden
Burgund: Cremant,,2 chardonnay og 2 Pinot Noir
Sør Rhône: Cote Rhône, Village, Chateuneuf du pape
Alsace:
Frankrike rundt: Champagne, 2 hvite og 2 røde
Vinlandet Tyskland
Mosel og Rheingau
Tyskland rundt:
Andre temaer:
- Vinsmaking på 1-2-3: Basis med ulike druer og stiler
- Musserende viner
- Hvitvin: Chardonnays ulike ansikter
- Hvitvin: De viktigste druene
- Rødvin: De viktigste druene
- Chilensk vinsmaking
- Nye vinverden kontra gamle vinverden
- Vinquiz
- Sjømat og vin
- Vilt og vin
- Business: 3 retter med vinpakke