Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside
Sjøbu på Skadebergstronda

Stemningsfull sjøbu på Eigerøy

Tilbring en hyggelig etter middag eller kveld i en maritime sjøbua som ligger i stemningsfulle omgivelser på nora sida av Skadbergstranda på Eigerøy. Her oppleves det ekte av Egersunds kystkultur, tett til skjærgården og med utsikt ut over "Nora sundet" og Nordragabet. Her kan en nyte både måkeskrikene, båtlivet og solnedgangen.

I sjøbua kan det dekkes til maks 24 personer og Grand hotell tilbyr skalldyrbuffet eller rekebord, servitør og drikkevarer. Allergier tar vi selvsagt hensyn til. Det er innlagt vann, strøm og toalett i sjøbua og det er en liten brygge der en kan nyte livet.

Vi bestiller gjerne snekka MS Sjødis med skipper Johnny som frakter gjestene fra Egersund kirke, ut søra sundet med guiding og gode historier underveis til Sjøbu-brygga på Skadbergstranda. Båtturen tar ca 1 time. Priser finner dere her. Båten er sertifisert til 12 personer men har redningsvester til 25 personer.
Sjøbua ligger 10 minutters kjøretur med bil fra Egersund. Maxitaxi bestiller vi og den står klar når dere vil tilbake til hotellet.

Sjøbu
Sjøbu innvendig, langbord dekket til skalldyrbuffet
Båttur i Egersund
MS Sjødis