Temabaserte konferansepakker

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler?

Seminar på Grand Egersund

Kor og korps-seminar i Egersund

Kor og korps er velkomne til et hyggelig og nyttig opphold hos oss på Grand Hotell Egersund. Vi har årelang erfaring i å arrangere ulike typer seminarer. Vi tilbyr innholdsrike dagpakker og har fem velutstyrte møterom, samt styre og grupperom. Hos oss er det lett å holde seminardeltagerne samlet gjennom helgen og skape felles opplevelser ettermiddag og kveld.
 
I perioden januar – april og august – oktober ønsker vi gi dere ekstra hyggelige tilbud på øvingslokaler, bespisning dag/kveld og overnatting!
Priseksempel; 2 dagers seminar med overnatting, lunsj og middag i dobbeltrom fra kr 1495,- pr pers og enkeltrom fra kr 1695,- pr pers Send FORESPØRSEL her

Vi har et eget revylokale med scene og en stilig loungebar som står til dere disposisjon på kveldstid som en del av tilbudet vårt, uten ekstra omkostninger (minimum 30 personer). Ser og høres dette interessant ut? Ta kontakt for mer informasjon eller for booking.

Grand hotell Egersund er lokalisert midt i hjertet av Egersund og er et trivelig småbyhotell. Her bor en sentralt ved havnen, shopping og severdigheter finnes rett i nærheten og det er lett å ta toget til byen (vi er 1 time sør for Stavanger). Vi har et lyst og åpent resepsjonsområde og 101 trivelige rom med til sammen 200 sengeplasser. Vi har funksjonelle møte og øvingslokaler, god mat fra våre entusiastiske kokker og hyggelige lokaler til bruk for sosiale sammenkomster etter øvingen. Kos dere sammen med kollegaer i Grand bar, i loungebaren eller nyt en kaffe på Grand terrasse.

Vi tilbyr ulike aktiviteter og utflukter, for eksempel bryggeriomvisning på Berentsen Bryggeri, byvandring, kurs på sjokoladefabrikken, seiltur, gåtur til Eigerøy fyr eller vinsmaking!
For flere forslag, se her.

NYHET!

Book sangpedagog til ditt seminar eller
korweekend på Grand Hotell. 
Les mer om Magnhild Hadland...
 
Sangpedagog | Magnhild Hadland