Temabaserte konferansepakker

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler?

Planleggingsdag for skoler og barnehager

Har dere behov for møterom, bespisning, show og overnatting i forbindelse med planleggingsdager?

Holder dere til i næreten av Stavanger, Jæren eller Vest-Agder og ønsker å reise litt bort?
Hos oss får dere innholdsrike møtepakker, smaksfulle måltider, samt muligheter for opplevelsrikt show. I Egersund er det lett å holde møtedeltagerne samlet gjennom hele arrangementet. Vi tilbyr en spennende aktivitetsmeny, deriblant vinsmaking, bryggeriomvisning og Grand Dinnershow. Hos oss er det lett å skape hyggelige opplevelser.

Vi tilbyr:
Møterom med topp moderne Av-utstyr, kaffe/te/isvann og frukt i pause.
2 retters lunsj eller lunsjbuffet
Grand Dinnershow (høst og julebordsesong, og ellers på forespørsel)
Spennede pausemat
Overnatting i enkelt- eller dobbeltrom inkludert frokost

SEND FORESPØRSEL

Våre profesjonelle kursverter bistår dere underveis og sørger for en vellykket gjennomføring. Vi har lyse og funksjonelle lokaler som er velegnet til seminar, kurs eller til konferanse. Vi ordner lokalet slik at det blir funksjonelt til deres bruk. Det er prosjektor (clickshare), lerret og lydanlegg i hver sal. Vi skreddersyr et vellykket arrangement i nært samarbeid med deg. Og vi hjelper gjerne med å bestille hyggelige opplevelser ut fra en godt variert aktivitetsmeny.

Velkommen til et trivelig opphold og overnatting på et hotell der interiøret i de nye rommene er restaurert med respekt for historien. Hotellet består nå av ti hus som er elegant sydd sammen av dyktige arkitekter og håndverkere med sans for å ivareta gammelt og tilføre nytt. Genuine sjøkart fra slutten av 1700-tallet og begynnelsen av 1800-tallet pryder veggene på rom og i korridorer. Disse ble benyttet om bord på skipsreder Theodor Nordaas sine skuter og har krysset alle verdens hav. Nordaas bodde for øvrig i Strandgaten 61, et av hotellets ti hus, og vi har påkostet oss en «suite» til ære for han. Sammen og samstemt med disse elementene fra forgangen tid, finner vi spennende designmøbler fra Tingbø, Arne Jacobsens lamper, Secto lamper, moderne Muuto-interiør med mere.

Vårt ønske er at alt dette skal være med å gi deg et godt og inspirerende opphold i omgivelser med egenart.
 
Planleggingsdag i Egersund
Legg din neste planleggingsdag til Egersund