Musikk

Opplev den lokale varianten av NRK suksessen "Bit for bit"!

Musikk

"Bede for bede" med lokale artister

Opplev den lokale varianten av NRK suksessen "Bit for bit"! I Egersund kalles det "bede for bede" og gjennomføres med lokale sangartister fra området. Gjestene deles inn i lag og blir utfordret til å delta med sang, allsang og musikk-relaterte spørsmål.

Passer for små og store grupper (maks 40 stk)

Pris kr 14.000,-

Sang, spill og tull
Sven Arne Petersson og Arnt Olav Klippenberg kan nå tilby et kjekt program for grupper, bedrifter og folk som vil oppleve fin musikk og humor i skjønn forening. 

De  spiller og synger og tuller. Varighet; mellom 30 og 45 minutter alt etter som. Passer godt for bedriftsgrupper som besøker hotellet!

Musikals underholdning
På våre arrangement bestiller vi og tilrettelegger for musikalsk underholdning, små konserter, kåseri, konferansier, syngende servitør eller skreddersyr underholdningen slik dere ønsker det inn i arrangementet. Vi samarbeider med flere lokale artister blant annet Ingvar Hovland; Tønes, Magnhild Hadland, Øystein Ellingsen, Anne Margrethe Vikeså.
Underholdning med Klippenberg & Petersson
Klippenberg & Petersson synger, spiller og tuller.
Ingvar Hovland og Are Sleveland
Ingvar Hovland og Are Sleveland lager en underholdende opplevelse med 2-3 skreddersydde innslag, varighet ca 45 minutt. Til de skreddersydde innslagene tar de kontakt med bedriften på forhånd for informasjon.

Ingvar og Are fyller ut med materiell både hver for seg og sammen. Are skriver: «Vi er entusiastiske. Slike oppdrag er veldig kjekke, siden tilfeldighet og uforutsigbarhet blir en del av leveransen».

Ingvar og Are
Ingvar Hovland er lærer, tekstforfatter og underholder fra Egersund. Han skriver sangtekster for artister som Vamp, Rita Eriksen, Lars Martin Myhre, Trond Granlund og mange flere. Han skriver også revytekster for ulike grupper og entertainere og har selv vært med i flere forestillinger - blant annet fem forskjellige show med Tønes.

Are har vært aktiv som soloartist og låtskriver i snart 17 år. Han spiller hovedsakelig coverlåter og har et repertoar med kjente låter som strekker seg fra alt til Ingenting. Are har vært gjest på Visefestivalen flere ganger.

Ingvar og Are har tidligere samarbeidet om flere forestillinger. Sammen kan de "skreddersy" deler av underholdningsprogrammet spesielt for den aktuelle begivenheten.

Pris kr 11500,-
Ingvar Hovland
Tekstforfatter og artist Ingvar Hovland
Are Sleveland
Are Sleveland er vokalist/gitarist og opptrer ofte som trubadur på utesteder. Spiller hovedsaklig cover og har et bredt repertoar med kjente låter som du får lyst til å synge og danse til.
Pris . kr 7.000,- (for 3 timer)

Ta kontakt med oss i god tid og vi skreddersyr en uforglemmelig aften!

Pianoentertaineren Øystein Ellingsen
Øystein Ellingsen er Egersunds egen pianoentertainer. Han har skrevet de fleste av sangene om Egersund og livet i byen, og er kjent som artist fra humorgruppa Show Chow.
 
Han synger og spiller piano, mens han imellom forteller historier og parodierer andre artister.
Han kan tilby et halvtimes show, der han kan tilpasse underholdningen etter gjestenes behov. Gjerne i etterkant av byvandring, eller som underholdningsinnslag under middagen.
 
Pris: Kr 6900,-
Are Sleveland
Artist Are Sleveland
Den syngende toastmasteren
Øystein Ellingsen har over 300 brylluper bak seg som toastmaster, både i brylluper, firmafester, fødselsdager, jubileum, kort sagt alle typer festlige anledninger. Han både leder festen og spiller til sanger og dans.
 
Pris Kr 10350,-
 
Huspianisten (The pianoman)
Øystein Ellingsen spiller taffelmusikk til maten og får opp stemningen med allsang rundt pianoet, med repertoar med alt fra Beatles, Creedence Billy Joel til hits som det går an å synge med på, eller danse til, eller bare lytte til. Øystein er fleksibel og spiller på oppfordring.
 
Pris kr 9200,-
 
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Disse to har spilt revyer og gjort show sammen i mange år, og deres spesialitet er skreddersydde 45 minutter show tilpasset for bedrifter, selskaper og gjester som vil ha en lun og morsom forestilling.

De to  synger og og forteller på en inkluderende måte om gjestene selv!
Her er det lurt å gi artistene informasjon om hva som er ønskelig, på forhånd.
 
Pris kr 11500,-

 
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Hurtiglinker
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no
Grand Hotell Egersund AS
Johan Feyers gate 3
Postboks 16
4379 EGERSUND
NORWAY

Tlf: +47 51 49 60 60
Fax: + 47 51 49 60 61

booking@grand-egersund.no