De-Historiske
facebook-icon
instagram-icon
youtube-icon
English German 
Grand Hotell Egersund   

Musikk

Opplev lokale artister!

Musikalsk underholdning

Vi tilrettelegger gjerne og skreddersyr musikalsk underholdning til ditt arrangement. Små konserter, kåseri, konferansier, syngende servitør eller  sangseminar med profesjonell sandpedagog er bare noe av det vi tilbyr. Vi samarbeider med flere lokale artister blant annet Ingvar Hovland; Tønes, Magnhild Hadland, Øystein Ellingsen, Anne Margrethe Vikeså. 

"Bede for bede" med lokale artister
Opplev den lokale varianten av NRK suksessen "Bit for bit"! I Egersund kalles det "bede for bede" og gjennomføres med lokale sangartister fra området. Gjestene deles inn i lag og blir utfordret til å delta med sang, allsang og musikk-relaterte spørsmål.

Passer for små og store grupper (maks 40 stk)
fra kr 14.000,-

Sang, spill og tull
Sven Arne Petersson og Arnt Olav Klippenberg kan nå tilby et kjekt program for grupper, bedrifter og folk som vil oppleve fin musikk og humor i skjønn forening. 
De  spiller og synger og tuller. Varighet; mellom 30 og 45 minutter alt etter som. Passer godt for bedriftsgrupper som besøker hotellet!

 
Underholdning med Klippenberg & Petersson
Klippenberg & Petersson synger, spiller og tuller.
Ingvar Hovland og Are Sleveland
Ingvar Hovland og Are Sleveland lager en underholdende opplevelse med 2-3 skreddersydde innslag, varighet ca 45 minutt. Til de skreddersydde innslagene tar de kontakt med bedriften på forhånd for informasjon.

Ingvar og Are fyller ut med materiell både hver for seg og sammen. Are skriver: «Vi er entusiastiske. Slike oppdrag er veldig kjekke, siden tilfeldighet og uforutsigbarhet blir en del av leveransen».

Ingvar og Are
Ingvar Hovland er lærer, tekstforfatter og underholder fra Egersund. Han skriver sangtekster for artister som Vamp, Rita Eriksen, Lars Martin Myhre, Trond Granlund og mange flere. Han skriver også revytekster for ulike grupper og entertainere og har selv vært med i flere forestillinger - blant annet fem forskjellige show med Tønes.

Are har vært aktiv som soloartist og låtskriver i snart 17 år. Han spiller hovedsakelig coverlåter og har et repertoar med kjente låter som strekker seg fra alt til Ingenting. Are har vært gjest på Visefestivalen flere ganger.

Ingvar og Are har tidligere samarbeidet om flere forestillinger. Sammen kan de "skreddersy" deler av underholdningsprogrammet spesielt for den aktuelle begivenheten.

fra kr 11500,-
Ingvar Hovland
Tekstforfatter og artist Ingvar Hovland
Are Sleveland
Are Sleveland er vokalist/gitarist og opptrer ofte som trubadur på utesteder. Spiller hovedsaklig cover og har et bredt repertoar med kjente låter som du får lyst til å synge og danse til.
Pris . kr 7.000,- (for 3 timer)

Pianoentertaineren Øystein Ellingsen
Øystein Ellingsen er Egersunds egen pianoentertainer. Han har skrevet de fleste av sangene om Egersund og livet i byen, og er kjent som artist fra humorgruppa Show Chow. Han synger og spiller piano, mens han imellom forteller historier og parodierer andre artister. Øystein tilbyr et halvtimes show, der han kan tilpasse underholdningen etter gjestenes behov. Gjerne i etterkant av byvandring, eller som underholdningsinnslag under middagen.
fra kr 6900,-

Ta kontakt med oss i god tid og vi skreddersyr en uforglemmelig aften!
Are Sleveland
Artist Are Sleveland
Den syngende toastmasteren
Øystein Ellingsen har over 300 brylluper bak seg som toastmaster, både i brylluper, firmafester, fødselsdager, jubileum, kort sagt alle typer festlige anledninger. Han både leder festen og spiller til sanger og dans.

fra kr 10.350,-
 
Huspianisten (The pianoman)
Øystein Ellingsen spiller taffelmusikk til maten og får opp stemningen med allsang rundt pianoet, med repertoar med alt fra Beatles, Creedence Billy Joel til hits som det går an å synge med på, eller danse til, eller bare lytte til. Øystein er fleksibel og spiller på oppfordring.
 
fra kr 9200,-
 
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Disse to har spilt revyer og gjort show sammen i mange år, og deres spesialitet er skreddersydde 45 minutter show tilpasset for bedrifter, selskaper og gjester som vil ha en lun og morsom forestilling.

De to  synger og og forteller på en inkluderende måte om gjestene selv!
Her er det lurt å gi artistene informasjon om hva som er ønskelig, på forhånd.
 
fra kr 11500,-

 
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland