Musikk

Opplev lokale artister!

Musikalsk underholdning

Vi tilrettelegger gjerne og skreddersyr musikalsk underholdning til ditt arrangement. Små konserter, kåseri, konferansier, syngende servitør eller  sangseminar med profesjonell sandpedagog er bare noe av det vi tilbyr. Vi samarbeider med flere lokale artister blant annet Ingvar Hovland; Tønes, Magnhild Hadland, Øystein Ellingsen, Anne Margrethe Vikeså. 

Musikk Quiz a la "beat for beat"
Den erfarne artisten og entertaineren Anne M Vikeså tar med seg gitaren og holder en uformell “live” musikk quiz konkurranse. Med hjelp av kjente gitarriff, stikkord, sang og kunnskapsspørsmål engasjeres alle i konkurransen.  Lagene resonnerer eller gjetter seg frem til låter, artister, årstall, og ender opp i en allsangkonkurranse uten sidestykke. Her er det høyt engasjement og til tider mye adrenalin. 
Konkurransen holdes sittende og delvis stående ved bordene alt ettersom engasjementet øker.
Vi bruker ikke scene eller mikrofon til deltakerne. I stedet får hvert lag en bryter som fører til en lampe montert på scenen. Når laget har et svar rede, trykker de på knappen og lampen på scenen viser hvilket lag som står for tur. Dette gjør at alle inkluderes, har det gøy og våger å delta.
Varighet: 30 - 45 min. (tilpasses etter avtale)
Antall: 10 – ca.80 pers.
Ingvar Hovland
Musikk Quiz med Anne m Vikeså passer godt som aktivitet etter middagen
Ingvar Hovland og Are Sleveland
Ingvar Hovland og Are Sleveland lager en underholdende opplevelse med 2-3 skreddersydde innslag, varighet ca 45 minutt. Til de skreddersydde innslagene tar de kontakt med bedriften på forhånd for informasjon.

Ingvar og Are fyller ut med materiell både hver for seg og sammen. Are skriver: «Vi er entusiastiske. Slike oppdrag er veldig kjekke, siden tilfeldighet og uforutsigbarhet blir en del av leveransen».

"Are & Ingvar"
Ingvar Hovland er lærer, tekstforfatter og underholder fra Egersund. Han skriver sangtekster for artister som Vamp, Rita Eriksen, Lars Martin Myhre, Trond Granlund og mange flere. Han skriver også revytekster for ulike grupper og entertainere og har selv vært med i flere forestillinger - blant annet fem forskjellige show med Tønes.

Are har vært aktiv som soloartist og låtskriver i snart 17 år. Han spiller hovedsakelig coverlåter og har et repertoar med kjente låter som strekker seg fra alt til Ingenting. Are har vært gjest på Visefestivalen flere ganger.

Ingvar og Are har tidligere samarbeidet om flere forestillinger. Sammen kan de "skreddersy" deler av underholdningsprogrammet spesielt for den aktuelle begivenheten. De får utrolig gode tilbakemeldinger, og setter garantert en god stemning på kvelden. 

Pris på forespørsel. 
Ingvar Hovland
Tekstforfatter og artist Ingvar Hovland
Are Sleveland
Are Sleveland er vokalist/gitarist og opptrer ofte som trubadur på utesteder. Spiller hovedsaklig cover og har et bredt repertoar med kjente låter som du får lyst til å synge og danse til.

Pianoentertaineren Øystein Ellingsen
Øystein Ellingsen er Egersunds egen pianoentertainer. Han har skrevet de fleste av sangene om Egersund og livet i byen, og er kjent som artist fra humorgruppa Show Chow. Han synger og spiller piano, mens han imellom forteller historier og parodierer andre artister. Øystein tilbyr et halvtimes show, der han kan tilpasse underholdningen etter gjestenes behov. Gjerne i etterkant av byvandring, eller som underholdningsinnslag under middagen.

Ta kontakt med oss i god tid og vi skreddersyr en uforglemmelig aften!
Are Sleveland
Artist Are Sleveland
Den syngende toastmasteren
Øystein Ellingsen har over 300 brylluper bak seg som toastmaster, både i brylluper, firmafester, fødselsdager, jubileum, kort sagt alle typer festlige anledninger. Han både leder festen og spiller til sanger og dans.
 
Huspianisten (The pianoman)
Øystein Ellingsen spiller taffelmusikk til maten og får opp stemningen med allsang rundt pianoet, med repertoar med alt fra Beatles, Creedence Billy Joel til hits som det går an å synge med på, eller danse til, eller bare lytte til. Øystein er fleksibel og spiller på oppfordring.

Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Disse to har spilt revyer og gjort show sammen i mange år, og deres spesialitet er skreddersydde 45 minutter show tilpasset for bedrifter, selskaper og gjester som vil ha en lun og morsom forestilling. De to  synger og og forteller på en inkluderende måte om gjestene selv! Her er det lurt å gi artistene informasjon om hva som er ønskelig, på forhånd.
 
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland
Øystein Ellingsen og Ingvar Hovland