Kokkekurset: "3 retters gourmet på 2 kokeplater."
Kurset som har som mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold.
Dette er for alle ,og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.
Før vi starter på selve matlagingen, jobber vi oss gjennom litt info om råvarer og teknikker.
Etter endt info , deles dere vi inn i lag (da har alle noen å støtte seg på)
Så starter vi opp , vi koker, steker, prater, stiller spørsmål og koser oss.
Etter endt koking , samles dere rundt bordet for å fortære et egenprodusert 3 retters gourmet måltid.
Med gode folk, godt humør gode råvarer, og litt humor, blir dette garantert både lærerikt og morsomt.
Dette kurset har 2 menyvalg.
Et kjøtt og et fiske måltid.
Meny 1
Marinert kylling
Kveite
Bærmix
Tilbehøret er " surprise."
Meny 2
Scampi
Svin
Frukt
Også her er tilbehøret og sammensettingen en overraskelse.
Så til spørsmålet, hva er prisen?
Svaret: Begge menyene koster kr.920.- pr pers. Minimum 7 personer pr kurs (dere kan være færre men må betale for min. 7 stk)
I prisen er kurs materiell, råvarer og en opplagt kursleder...
Drikke til middagen (og under kurset) er ekstra. Kjøring til kursleder kommer i tillegg.