Chokoladefabrik

Her er det fristelser for store og små!
Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund
Et stopp innom her er et must når du er i Egersund. Nydelige hjemmelagde konfekter, sjokoalde og italiensk gelato. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget.

Egersund Chokoladefabrik & Co ønsker å dele gleden av å forme sjokolade innrammet av gode historier og sjarmerende område som stammer fra 1700 tallet. De deler gjerne historien om det unike lokale engasjementet og visjonen som står bak Egersund Chokoladefabrik & Co. Men mest av alt skal det handle om sjokolade, forming og smaking. Gjestene får selvfølgelig beholde alt de har laget.  Foretaket er en forening med 878 medlemmer, hvorav to tannleger, tre diabetikere og fem hunder. Andelen gir rett til å delta på generalforsamlingen der det blir servert sjokolade og humørfylt underholdning.

ANBEFALTE GRUPPEAKTIVITETER
  • Sjokoladesmaking. Smaker på råvaren, konfekter som har skapt litt historier og satt fabrikken på Norges-kartet
  • Sjokolade- og gelatosmaking. Smaker på gelato rett fra is-disken, og deler historien som ligger bak noen av smakene. 
  • Sjokolande-, gelato - og kakesmaking. Fabrikkens franske konditor lager kaker slik franskmenn gjør. Mye smør og fløte.
  • Dessert på Grand. Sjokoladefabrikken kommer gjerne innom og servererer sjokoalde som dessert og fin avslutning på bankettmiddagen her på Grand. 
Vi er behjelpelig med bestilling av dette for grupper som bor hos oss! Kontakt oss på konferanse@grand-egersund.no for å legge dette til din konferansepakke. 

Besøk nettsiden her!

 
Snoplaging hos Egersund Chokoladefabrik & CO