De-Historiske
facebook-icon
instagram-icon
youtube-icon
English German 
Grand Hotell Egersund   

Chokoladefabrik

Her er det fristelser for store og små!
Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund.

Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget i fabrikken som ligger i underetasjen. Det arrangeres 2-timers kurs.

Foretaket er en forening med 878 medlemmer, hvorav to tannleger, tre diabetikere og fem hunder. Andelen gir rett til å delta på generalforsamlingen der det blir servert sjokolade og humørfylt underholdning.

Egersund Chokoladefabrik & Co ønsker å dele gleden av å forme sjokolade innrammet av gode historier og sjarmerende område som stammer fra 1700 tallet. (Hauen) De deler gjerne historien om det unike lokale engasjementet og visjonen som står bak Egersund Chokoladefabrik & Co. Samt noen veldig snevre historier om bygningene og livet på Hauen fra 1700 tallet. Men mest av alt skal det handle om sjokolade, forming og smaking. Gjestene får selvfølgelig beholde alt de har laget.  

Omvisning med smaksprøver, kaffe og te, varer 45 minutt :kr 125,- pr prs

Fontene med dypping av frukt og annet godt. Kaffe og te, ca 1 time. Kr. 150,00 pr prs. minimum 10 personer max 20. De kan skreddersy lengde og innhold til alle lag. Priser er inkl mva. og gjelder for alle grupper og aldre. ( anbefalt lengde for barn: 1,5 time)

Spesielt for barn: Her vil en gi barna en eventyrlig stund. De får bli med i en hemmelig klubb, hvor de møter kongelige. Voksne i følge med små barn er gratis. Sjokoladekursene passer best for ungdom - voksne, men vi skreddersyr til  barne bursdager eller andre behov.

Fontene passer for ALLE aldre. Omvisning skreddersyr vi etter behov og alder.

Sjokoladekurs 2 1/2 timer:  kr 390,-
Gjestene lager 3 typer konfekter som blir pent pakket i sjokoladeskål. En smaker på forskjellige typer sjokolade.
Minimum 6 personer og maks ca 20

Sjokoladekurs 3 1/2 timer: kr 590,-
Gjestene lager 4 typer konfekt og imponerende kakepynt som blir pent pakket i sjokoladeskål. De smaker på forskjellige typer sjokolade. Kaffe og te inkludert.
Minimum 6 personer og maks ca 20

De tilbyr fontene med frukt og div til dypping på hver av kursene til kr 50,- pr pers.  Fontenen er ALLTID ET STORT HØYDEPUNKT.
Minimum 6 personer / MAX 20 personer  pr kurs . Kurset kan kjøpes for mindre grupper  Kr. 2 500,- for 1,5 time og Kr. 3 500,- for 2 timer.

Grupper kan få omvisning eller bli med på den lærerike og kjekke opplevelsen "Bli kjent med Egersund"
Turen inneholder besøk på Chokolade fabrikken, besøk hos Fayance museet og guiding i Egersund gater. 
Bestill turen her.

I verksted er det travelt, og som «innleide arbeidere» er det dessverre få som får tid til å nyte kaffe og te. Men de tilbyr dette til dem som føler de kan ta seg tid til pause.  Dette spanderer selvfølgelig bestyrerinden.

Åpningstider Egersund Chokoladefabrik:
Mandag - fredag   kl. 10:00 - 17:00
Torsdag                kl. 10.00 - 18.00
Lørdag                  kl. 09:00 - 15:00

KOM INN I FABRIKK UTSALGET på Hauen
 
Snoplaging hos Egersund Chokoladefabrik & CO
Nyt kaffe og sjokolade ute!
Nyt kaffe og sjokolade som er kjøpt i sjokoladefabrikken! Foto: Fotografen AS