De-Historiske
facebook-icon
instagram-icon
youtube-icon
English 
Grand Hotell Egersund   

Byvandring

Kåseri av journalist og revyartist Arnt Olav Klippenberg

Kåseri, byvandring eller foredrag

Kåseri av journalist og revyartist Arnt Olav Klippenberg

Arnt Olav Klippenberg er en mye brukt kåsør. Du har sikkert lest hans spalte ”Fra provinsen” i Aftenbladet eller sett ham på revyscenen sammen med gruppa Show Chow eller kanskje på tv sammen med folk som Kristian Valen. Et kåseri varer etter behov, men mellom 30 og 45 minutter er det vanlige.
Pris kåseri……… kr 8.000.-

Humørfylt byvandring "Gadelangs"
Arnt Olav Klippenberg tar deg med gjennom gatene han kjenner ut og inn. Du vil få høre litt fakta og litt om hva som skjuler seg bak fasadene, men først og fremst er det en byvandring med gode historier, ikke tørr historie, Klippenberg tilbyr. Turen tar rundt en time.
Pris byvandring ……….kr 7000.-

”Sangen gjønå Egersund”
Arnt Olav Klippenberg, kan sammen med Show Chow-kollega Sven Arne Petersson, tilby en slags tilpasset egersundkabaret, der de tar publikum med via sanger og historier, til den vakre, sommerlige og løgne siden av Egersund.
Kabareten varer fra 30 til 45 minutter.
Pris minikabaret ….kr 9.200.-
 
Byvandring med huskonsert
Etter en vandring rundt i byen der Arnt Olav Klippenberg forteller historier som er knyttet til de ulike stedene vi passerer, er det tid for en liten forfriskning. Den inntas i nabolaget til hotellet i en privatbolig fra 1846. Klippenberg og Show Chow-kollega Sven Arne Petersson presenterer her en huskonsert med sanger og historier fra Egersund. Løye og vakkert. Opplegget med byvandring og huskonsert tar gjerne rundt to timer. Maks deltakere 30 stk.
Pris byvandring og huskonsert…..kr 11 500.-
Grand Hotell Egersund