Temabaserte konferansepakker

Er du på jakt etter kurs eller konferanselokaler?

Vi skreddersyr gjerne ditt arrangement

Aktiviteter og foredragsholder

 
Vi er behjelpelige med å arrangere aktiviteter utenom selve konferansen. Her kan vi blant annet tilby bryggeriomvisning på Berentsens Brygghus, skattejakt, byvandring, frokost på Eigerøy Fyr og fisketurer. Les her  for mer informasjon.

Det er også gledelig å kunne tilby både kåseri, musikk og underholdning av lokale artister.
Se her for tips kåseri / musikk

Vi samarbeider med Johan Aakre.
MOTIVASJONENS KRAFT
Har du gode ideer, men har vanskelig for å komme i gang? Er du redd for å feile? 
Johan Aakres foredrag og workshops handler blant annet om hvordan man med motivasjon og dugnadsånd kan komme mye raskere fra idé til gjennomføring – og hvordan man kan få mer ut av de tilgjengelige ressursene. Aakre tar på seg oppdrag fra kommuner og organisasjoner som ønsker en kombinasjon av workshop ogforedrag – på dagtid for ansatte og kveldstid eller helg for frivillige.
Les mer her.

Trenger dere foredragsholder? Vi samarbeider med Kristoffer Omdal.
Kristoffer Omdal har mer enn 20 års erfaring som konsulent, coach og rådgiver for noen av landets fremste organisasjoner og bedrifter. Han er en av seminarbransjens ”best bevarte hemmeligheter”, og i sine foredrag øser han raust fra sin mangeårige erfaring. Han er faglig dyktig, samtidig som han er han en god kommunikator og formidler, med en god blanding av humor og alvor. Kristoffer er kjent for sin gode evne til å fange tilhørernes oppmerksomhet og holde på denne. Tidligere deltakere beskriver ham som dyktig, erfaren, inspirerende og humørfylt.

Noen av temaene Kristoffer behandler er:
- Du er alltid motivert, men til hva?
- ReLoad; finn igjen begeistringen i teamet!
- Coaching; hva og hvorfor? Hvordan etablere en ”coachende” kultur?
- Fokus og målsetting.
- Egenmotivasjon og selvtillit.
- Kommunikasjon og kroppsspråk.
- Teamutvikling; å spille hverandre gode.
- Prestasjonsutvikling; hver for oss og i lag.

Et foredrag/seminar med Kristoffer Omdal kan vare fra én time til én dag, og passer på kundemøter, kick-off, teambuilding, internmøter, seminarer, salgsmøter, m.m. Foredragene blir alltid tilpasset til hver enkelt kunde, basert på innspill fra samtaler i forkant av arrangementet. Trykk på linken for mer informasjon.

Vi samarbeider også med Trond Ullenes som holder kurs, gruppe-coaching, lederopplæring og undervisning for personalgrupper.

Trond Ullenes er inspirator, coach, mental trener, kurs- og foredragsholder med 15 års erfaring.

Trond har utdanning fra Norge og Storbritannia og har reist rundt i verden og lært fra de mest anerkjente motivatorer og coacher internasjonalt.

Inspirasjon, motivasjon, empatisk og tydelig kommunikasjon, bygging av suksess-kultur, omstillingsevne og lagspill er nøkkel-kompetanse. Han har bakgrunn som leder, tillitsvalgt og verneombud både fra privat og offentlig virksomhet, og kjenner næringslivet særdeles godt.

Daglig er han leder av Inspirato Group Global AS. Han har hatt flere tusen deltakere på kurs og foredrag opp gjennom årene, og har lang erfaring i coaching av ledere, medarbeidere, idrettsfolk og artister.

Trond er forfatter av boken Bli en inspirator (Commentum 2016).
Les mer om hva Trond kan tilby her.
Ønsker dere foredrag av Trond Ullenes, så bestilles det her.

Kontakt oss for tilbud og planlegging av deres seminar.
kurs%203
ark%20og%20penn%201