Mat og vin

Grand%20Dinnershow%20web%20bilde%2001

Grand Dinnershow 2019

GRAND DINNERSHOW 2019 For 6. år på rad får du Grand Dinnershow i Egersund. Premiere lørdag 2. november. Spilles deretter hver fredag og lørdag frem til jul. Bestill billetter i dag, og gled deg til et forrykende show i 2019. Vi lover rød løper og masse feelgood!
Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Tilbud og pakker

Her legger vi ut ulike hotellpakker for deg som har lyst på en hotellopplevelse med det lille ekstra.
DSC07048-2

Romantisk weekend

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
grand-sommer

Sommer i Egersund - pakketilbud

Skal du på norgesferie i sommer? Velkommen innom Egersund. Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby og den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum med flere festivaler og unike, spennende butikker! Her kan du tusle rundt mellom små gamle koselige velbevarte trehus, shoppe og spise. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. Har du med bil kan du dra til Preikestolen eller Kjeragbolten på dagstur med utgangspunkt i Grand Hotell.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Egersund Chokoladefabrik

Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget i fabrikken som ligger i underetasjen.
bryggeribanner

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895 . Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking med sjokolade er en av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, Champgane, cognac og brennevin. Minimum 10 personer.
Rune%20L%C3%B8yning

Kokkekurs Rune Loyning

Kokkekurset: "3 retters gourmet på 2 kokeplater." Kurset som har som mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold. Dette er for alle ,og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.
GrandVK-1

Grand Vinklubb

Bli med på smaking av spennende viner i Grand vinklubb. Bli medlem og få spesial priser og tilbud! Vi inviterer ulike vinimportører og får dermed smake viner fra hele verden. Du er velkommen!
Oktoberfest-BAA1520-1863894%20foto%20iegersund_no

Oktoberfest

Oktoberfesten i Egersund blir, tradisjonen tro, arrangert i 2017 også! Dette er en av høstens store begivenheter, med flere tusen besøkende hvert år!