Mat og vin

Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Tilbud og pakker

Her legger vi ut ulike hotellpakker for deg som har lyst på en hotellopplevelse med det lille ekstra.
grand-sommer

Sommer i Egersund

Kom til Egersund i sommer! Opplevelser i fleng både for store og små. Egersund er en deilig sommerby langs kysten. Den verneverdige trehusbebyggelsen fra 1850 tallet har skapt et koselig sentrum for butikker, badeplasser, spisesteder og turområder. Naturopplevelser som Trollpikken og Skadbergsanden ligger i kort avstand fra hotellet. NYHETER 2020: Spennende aktivitetspakker og nye el-sykler. Klikk deg inn for mer info. og årets sommertilbud!
a%20coasteering%20small-9161

Voksenpakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
iEgersund-flyfoto-egersund-3-1199448%20%20S%20

Turpakke "Dalane Kyststi"

Kystlandskapet langs Egersund og omegn er majestetisk og vakkert. Dalane kyststi går fra Hellvik, via Egersund og Sokndal til Åna-Sira. Opplev kystkultur, landbruk og flotte naturopplevelser - alt i en pakke. Denne turpakken går over 3 dager inkluderer opplevelser, måltider og overnatting på Grand Hotell.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
EIGRA_Matfotografering-2936WEB

EIGRA kjøkken & bar - Ny restaurant i Egersund

I 2019 åpnet dørene til vårt nye spisested EIGRA kjøkken & bar. Dette er en ny unik møteplass i Egersund. Her får du "fun dining, sharing-style" og åpent kjøkken med grill. Vi samarbeider med lokale bønder og matprodusenter for å kunne bringe de beste mat- og drikkeopplevelser på bordet til deg. Åpent kjøkken alle dager fra mandag – lørdag.
Grand%20Hotell%20Juletallerken-4570-Edit

Jul på Grand Hotell

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her får du både tradisjonelt julebord med deilig julemat, samt Grand Dinnershow; Et forrykende 4-retters underholdninsshow på Grand Scene. Skal dere reise litt bort? Kort vei fra Rogaland og Vest-Agder. Egersund er 1 time fra Stavanger og 2,5 timer fra Kristiansand. Egen parkeringsplass. 101 hotellrom, og 200 sengeplasser. Velkommen til Egersund!
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Egersund Chokoladefabrik

Egersund Chokoladefabrik & Co er en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange andre smakfulle varianter. Alt er hjemmelaget i fabrikken som ligger i underetasjen.
bryggeribanner

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895 . Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking med sjokolade er en av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, Champgane, cognac og brennevin. Minimum 10 personer.
Rune%20L%C3%B8yning

Kokkekurs Rune Loyning

Kokkekurset: "3 retters gourmet på 2 kokeplater." Kurset som har som mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold. Dette er for alle ,og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.
GrandVK-1

Grand Vinklubb

Bli med på smaking av spennende viner i Grand vinklubb. Bli medlem og få spesial priser og tilbud! Vi inviterer ulike vinimportører og får dermed smake viner fra hele verden. Du er velkommen!
Oktoberfest-BAA1520-1863894%20foto%20iegersund_no

Oktoberfest

Oktoberfesten i Egersund er en av høstens store begivenheter, med flere tusen besøkende hvert år! Det settes opp 4 forestillinger fordelt på 2 helger i månedsskiftet september/oktober.