Aktiviteter og turistopplevelser

skjenking%20vin

Mat og vin

På Grand skreddersyr vi vinkurs og mat-arrangement. Egersund tilbyr bryggeriomvisning, sjokoladekurs, vinsmaking og frokost på Eigerøy fyr eller Varberg.
Dalane%20Bluesfestival%20II%202015

Underholdning

Trenger du musikk til ditt arrangement? Vi er så heldige å ha dyktige lokale artister, skribenter og kåsører fra Egersund og omegn. De tar oppdrag for private og bedrifter. Se oversikten her.
a%20coasteering%20small-9146

Vannaktiviteter

Båttur, fisketur eller seiltur ved Eigerøy. Vi skreddersyr for små og større grupper. Egersund Seilforening tilbyr jolleykurs for barn eller regatta for grupper. Resepsjonisten forteller deg gjerne hvor badeplassene i byen er å finne!
Trollpikken

Severdigheter

Trollpikken, Rogalands nye turistmagnet! Fisk og fayance var viktige næringsveier i Egersund by. Historien fås på Fayancemuseet. Besøk Eigerøy fyr, Magma Geopark, Dalane Folkemuseum, Jøssingfjord eller Ruggesteinen i Sokndal.
Egersund%20chokoladefabrik%20disk%20(2)%202013

Barn

Snoplaging hos Egersund Chokolade Fabrik er verdt for alle barn å få med seg! Fayancemuseet tilbyr å lage egne leirfigurer. Lyst å lære å seile? Bli med Egersund Seilforening på tur.
Elverh%C3%B8y

Turer

Korte og lange turer. I Dalane er valgene mange og noe for en hver smak! I resepsjonen på Grand hjelper vi deg gjerne med turtips og matpakke.
Turvei%20Hellvik

Utendørs

Bli med ut og opplev hav eller hei! Her er det muligheter gjennom alle årstider og for enhver smak! Dalane Friluftsråd har merka 22 turløyper og gitt ut kart med beskrivelse.
the-Pulpit-rock-Preikestolen--EG-Preikestolen-panoramica%20inkl%20distanse-2

Langturer

Bo på Grand Egersund og ta dagsturer til Preikestolen, Kjerag, Månafossen eller Stavanger sentrum. Egersund er midt i Rogaland. Vi skreddersyr gjerne turen for deg!
nasjonal%20turistveg

Anbefalte dagsturer

Vi tilbyr 9 ulike, kjekke og interessante dagsturer i Rogaland, alt i fin avstand fra Egersund.Turene tilbyr alt fra båt, smak, museum og friluft. Ta kontakt og vi skreddersyr opplegget sammen med dere!

Les gjerne i Egersund sitt flotte turistmagasin 2019
forside turistmagasin 2019