Vannaktiviteter

Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Kortferier, pakker og tilbud

Her legger vi ut ulike hotellpakker for deg som har lyst på en hotellopplevelse med det lille ekstra. Vi skreddersyr miniferier for deg med overnatting, mat og opplevelser.
_68A1233-Edit

Vennepakke - Aktivitetsdager

Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2 overnattinger.
a%20coasteering%20small-9161

Aktivitetspakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Skadbergsanden

En fantastisk nydelig sandstrand. Om sommeren er det som å komme til Syden. Stranden er et yndet turmål hele året. Her kan du slå deg ned i vannkanten, på sandstranden eller på fine gressletter - alt etter hva du foretrekker. Her er det god boltreplass for store og små. Hva har du mest lyst til? Fange sandkrabber, samle på skjell og steiner, hoppe i bølgende, spille frisbeegolf eller bare ligge langflat på strandmadrassen?
%C3%98rsd%C3%B8len

Tur Orsdalsvannet

M/K Ørsdølen går i dag i turisttrafikk på det 17 km lange Ørsdalsvannet i Bjerkreim. Ørsdølen var den siste båten som gikk i organisert rutetrafikk på en innsjø i Rogaland. Trafikken ble formelt avviklet i 1983.
Vandringshavn

Vandringshavn

Flott område for tur, aktiviteter og grilling. Ta gjerne med catering mat og ha en hyggelig kveld sammen! Sjøbua kan bestilles og leies for en dag eller kveld.
a%20coasteering%20small-9146

Coasteering

Skal du arrangere et møte eller samling som også skal inneholde aktivteter og teambuilding? Kanskje coastering kan være noe for dere? Dette er en en spektakulær og morsom opplevelse som passer for alle.Tilpasses komfortsone og alder. Lek i havet og utforsk huler ved sjøen. Aktivietet en arrangeres med sertifiserte coasteering-guider.
Plane_Kroppsvakt_9842%20copy

Seiltur

Seiltur eller regatta i Egersunds skjærgård. Egersund er starten på Sørlandet med god temperatur, blått hav og idyllisk trehusbebyggelse.
shutterstock_99482750

Fiske og leirdueskyting

Grand Hotell og Egersund ligger bare 10 minutters kjøring fra en av landets beste lakseelver; Bjerkreimselva.
MS%20Sj%C3%B8dis%20fiske

Fisketur MS Sjodis

Egersund ligger ved den åpne Nordsjøen men godt skjermet av Eigerøy som fungerer som en naturlig molo for byen. Det er lange fisketradisjoner i Egersund og havet har alltid stått i fokus.
Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside

Sjøbu Skadbergstranda

Legg ditt neste kundearrangement til en stemningsfull og maritim sjøbu på Eigerøy og få servert nydelig sjømat med tilhørende drikke. Båttur hvis ønskelig.
surfing

Surfing

Norges beste surfeforhold finnes langs Jærstrendene. Både sommersesongen og vintersesongen har gode muligheter for surfing.