Utendørs

Solfrid%20El-sykkel

Sykkelpakke

Bestill sykkelpakke med el-sykler og overnatting. Pakken inkluderer komfortable el-sykler, hjelm, sykkelveske, matpakke med drikke, 2-retters middag, overnatting og frokost. Du kan starte i Egersund og ende opp på Bryne, eller omvendt.
Lysefjorden

Fjordcruise Lysefjorden og Preikestolen

Flott 3 timers fjordcruise på Lysefjorden, med overnatting og middag på Grand Hotell Egersund inkludert
_68A1233-Edit

Vennepakke - Aktivitetsdager

Ta med deg gode venner på opplevelser i Egersund. Pakken inkluderer spennende aktiviteter og matopplevelser. Denne pakken varer i 3 dager, med 2 overnattinger.
a%20coasteering%20small-9161

Aktivitetspakke - Coasteering

Båttur og coasteering. Coasteering er kort fortalt vannlek som også passer for voksne. Med guide. Tilpasses den enkeltes ønsker og komfortsoner. Aldersgrense 6 år. Overnatting og middag på Grand Hotell.
grand-trollpikken3

Trollpikken

Trollpikken er en spektakulær steinformasjon like utenfor Egersund. Den står og strutter i heia mellom Kjervall og Veshovda, midt i den unike Dalane-naturen. Er du klar for en vakker naturopplevelse og en tur som passer for alle? Besøk Trollpikken i Egersund. Kombiner gjerne med lunsj eller middag på Grand Hotell.
Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Skadbergsanden

En fantastisk nydelig sandstrand. Om sommeren er det som å komme til Syden. Stranden er et yndet turmål hele året. Her kan du slå deg ned i vannkanten, på sandstranden eller på fine gressletter - alt etter hva du foretrekker. Her er det god boltreplass for store og små. Hva har du mest lyst til? Fange sandkrabber, samle på skjell og steiner, hoppe i bølgende, spille frisbeegolf eller bare ligge langflat på strandmadrassen?
%C3%98rsd%C3%B8len

Tur Orsdalsvannet

M/K Ørsdølen går i dag i turisttrafikk på det 17 km lange Ørsdalsvannet i Bjerkreim. Ørsdølen var den siste båten som gikk i organisert rutetrafikk på en innsjø i Rogaland. Trafikken ble formelt avviklet i 1983.
shutterstock_213063262

Kjerag

Kjerag i Lysefjorden - den mest majestetiske attraksjonen av dem alle! Kjerag er et populært fjellområde for vandring. Det som er skiller seg spesifikt ut, er den fastkilte steinen mellom fjellsidene - den såkalte Kjeragbolten. Kommer du deg opp hit er du rundt 1000 meter over Lysefjorden. Et spektakulært skue!
Trolltunga

Trolltunga

Trolltunga er ein av dei mest spektakulære fjellformasjonane i Noreg. Den ligg 1100 moh, omlag 700 meter over Ringedalsvatnet. Her er det fantastisk og luftig utsikt. Turen til Trolltunga startar i Skjeggedal og går i høgfjellet, tar 10-12 timar (totalt 23 km t/r) og høgdeforskjellen er ca. 900 m. Det er ein lang og krevjande tur.
Helleren

Jøssingfjord

Vi anbefaler for grupper å bestille en uforglemmelig rundtur hos bergverksbedriften Titania. På Tellnes finnes verdens største forekomst av ilmenittmalm og ingen andre dagbrudd i Norge kan måle seg i størrelse.
shutterstock_81943780

Månafossen

En relativ enkel tur til regionens høyeste foss. Månafossen har et fall på hele 92 meter. Turen kan også inkludere et også et besøk til Mån fjellgård. Månafossen er med sine 90 meter i fritt fall den høyestefossen i Rogaland.
the-Pulpit-rock-Preikestolen--EG-Preikestolen-panoramica%20inkl%20distanse-2

Preikestolen

Preikestolen er en av Rogalands best besøkte attraksjoner og et av landets mest spektakulære fotomotiver. I 2011 ble Preikestolen kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN Go og Lonely Planet.
nasjonal%20turistveg

Nasjonal Turistveg Jæren

Nasjonal turistveger er vakre kjøreturer litt utenom det vanlige. Jæren er en av totalt 18 slike veistrekninger i Norge. Her finner du høy himmel, vid horisont og endeløse hav. Totalt 41 km mellom Ogna og Bore.
Vannbassengene%20-%20Sandtj%C3%B8dnet%202650343%20iegersund_no

Vannbassengan

Flotte turområder i Vannbassengene. Lengde og kupert terreng for en hver smak. Lett ankomst fra Egersund by (gå avstand). Merka løype, tilrettelagt badeplass og toalett.
Elverh%C3%B8y

Turløyper i Egersund

Tur og sykkelløyper i Egersund. Det er masse kjekke tur - og sykkelløyper i og utenfor Egersund.
Explore%20Sokndal%20030

Det gode liv i Sokndal

"Det gode liv" i Sokndal! Etter en kort halvtimes kjøretur fra Egersund, kommer vi til Sokndal. Vi får en uforglemmelig rundtur hos bergverksbedriften Titania. På Tellnes finnes verdens største forekomst av ilmenittmalm og ingen andre dagbrudd i Norge kan måle seg i størrelse.
Kr%C3%A5kefjell%20007

Varberg

Varberg er et spennende utkikkspunkt midt i Egersund by, ca 25 minutters gåtur fra Grand hotell. På toppen har man flott utsikt over byen og innseilingen til Egersund havn.
Turvei%20Hellvik

Turveien mellom Hellvik - Egersund

Kombiner en fottur langs den vakre Nordsjøveien fra Hellvik til Egersund med et kurs eller konferanse på Grand Hotell Egersund. Start gjerne fra Hellvik og gå den flotte ruten til Egersund. Lyst å sykle? Vi setter gjerne frem el-sykler klar på Hellvik stasjon
a%20coasteering%20small-9146

Coasteering

Skal du arrangere et møte eller samling som også skal inneholde aktivteter og teambuilding? Kanskje coastering kan være noe for dere? Dette er en en spektakulær og morsom opplevelse som passer for alle.Tilpasses komfortsone og alder. Lek i havet og utforsk huler ved sjøen. Aktivietet en arrangeres med sertifiserte coasteering-guider.
Plane_Kroppsvakt_9842%20copy

Seiltur

Seiltur eller regatta i Egersunds skjærgård. Egersund er starten på Sørlandet med god temperatur, blått hav og idyllisk trehusbebyggelse.
Eiger%C3%B8y_fyr%20072%20websize

Eigerøy Fyr

Geologien i Egersund er i verdensmålestokk unik. Anortositt - bergarten vi har mest av - må du faktisk til månen for å se mer av på et sted!
golf_050612

Maurholen Golfpark

Maurholen golfpark er en 9-hulls bane av meget høy standard som er spilleklar fra påske.
shutterstock_99482750

Fiske og leirdueskyting

Grand Hotell og Egersund ligger bare 10 minutters kjøring fra en av landets beste lakseelver; Bjerkreimselva.
%C3%85rstadg%C3%A5rden%20mai%2008

Byvandring

Kåseri av journalist og revyartist Arnt Olav Klippenberg. Arnt Olav Klippenberg er en mye brukt kåsør i Stavanger Aftenblad.
P%C3%A5%20to%20hjul%20gjenom%20Egersund

Sykkelturer

Sykkel- og gåturer med utgangspunkt fra Grand Hotell. Bli med og opplev kysten eller heia på nært hold. I området vårt er det mange kjekke sykkelløyper og turforslag.
H%C3%A5dyret

Nordsjovegen

Sykkeltur fra Grand Hotell til Sogndalstrand. Bli med og opplev kysten på nært hold. 3 retters deilig mat basert på lokale råvarer serveres på hotellene som besøkes.
Julebyen%20kran%20019

Julebyen i Egersund - Norges juleby

Julebyen Egersund - årets vakreste eventyr! I 2004 ble Egersund stemt fram som Nissens hjemby i Norge. På Grand Hotell tilbyr vi julebord, Grand Dinnershow julemat og overnatting.
MS%20Sj%C3%B8dis%20fiske

Fisketur MS Sjodis

Egersund ligger ved den åpne Nordsjøen men godt skjermet av Eigerøy som fungerer som en naturlig molo for byen. Det er lange fisketradisjoner i Egersund og havet har alltid stått i fokus.
Explore%20Sokndal%20016

Sogndalstrand

Den eneste byen i Norge som er fredet inneholder trehusbebyggelse fra 17-1800 tallet. Den lille perlen er et av Rogalands best besøkte reisemål og du vil ikke bli skuffet når du tar turen innom.
Gloppedalsura

Gloppedalsura

Nord-Europas største steinur med steiner store som hus. Den består av rasblokker som ligger oppå en endemorene.
Grand%20Hotell%20Sjobu%20utside

Sjøbu Skadbergstranda

Legg ditt neste kundearrangement til en stemningsfull og maritim sjøbu på Eigerøy og få servert nydelig sjømat med tilhørende drikke. Båttur hvis ønskelig.
surfing

Surfing

Norges beste surfeforhold finnes langs Jærstrendene. Både sommersesongen og vintersesongen har gode muligheter for surfing.