Mat og vin

EIGRA_Matfotografering-2936WEB

EIGRA kjøkken & bar

I 2019 åpnet dørene til vårt nye spisested EIGRA kjøkken & bar. Dette er en ny unik møteplass i Egersund. Her får du "fun dining, sharing-style" og åpent kjøkken med grill. Vi samarbeider med lokale bønder og matprodusenter for å kunne bringe de beste mat- og drikkeopplevelser på bordet til deg. Åpent kjøkken alle dager fra mandag – lørdag.
Champagnelunch%20p%C3%A5%20Grand%20terrasse

Kortferier, pakker og tilbud

Her legger vi ut ulike hotellpakker for deg som har lyst på en hotellopplevelse med det lille ekstra. Vi skreddersyr miniferier for deg med overnatting, mat og opplevelser.
DSC07048-2

Romantisk hotellopphold

Overrask partneren din med et romantisk opphold på Grand Hotell Egersund. Romantikk på Grand er investering i fornyet kjærlighet. Sjekk ut våre romantiske pakker!
Egersund%20Chocoladefabrik%20-%20fotograf%20%40vagabondsofsweden%20(37)

Egersund Chokoladefabrik

Egersund is- og chokoladefabrikk en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange smakfulle varianter av konfekt og italiensk gelato. Alt er hjemmelaget i fabrikken. Mange populære aktiviteter for grupper.
Destilleri%20bilde%202020

Bryggeriomvisning

Berentsens Brygghus ble etablert i Egersund i 1895. Det produseres alt fra leskedrikker til øl og snaps, gin og whiskey. Omvisning og ølsmaking på Berentsen er en populær aktivitet for de som ønsker aktiviteter som et sosialt avbrekk på ettermiddagen.
Detalj%20vinflasker

Vinsmaking

Grand Hotell tilbyr vinkurs og aktiviteter i forbindelse med smaking, vin-quiz og «create your own cuvèe». Vinsmaking og sjokoladesmaking er 2 av våre mest etterspurte aktiviteter. Vi tilbyr smaking med vin, champagne, cognac og brennevin.
Rune%20L%C3%B8yning

Kokkekurs Rune Loyning

Kokkekurset: "3 retters gourmet på 2 kokeplater." Kurset som har som mål å vise at det er fullt mulig å lage god mat under enkle forhold. Dette er for alle ,og dere vil se at det enkle og ekte kan føre til de beste matopplevelsene.
Oktoberfest-BAA1520-1863894%20foto%20iegersund_no

Oktoberfest

Oktoberfesten i Egersund er en av høstens store begivenheter, med flere tusen besøkende hvert år! Det settes opp 4 forestillinger fordelt på 2 helger i månedsskiftet september/oktober.
shutterstock_550722262

Jul på Grand Hotell

Grand Hotell Egersund er perfekt til julebord. Her kan du velge mellom tradisjonell julemat med alt det gode tilbehøret, eller du kan velge å ta turen inn på vårt nye spisested Eigra kjøkken & bar. Med fokus på lokale råvarerer og høy kvalitet byr vi må julemat Eigra-style. Rune Bjerga kommer til Egersund og har show i hele julebordssesongen. Skal dere reise litt bort? Kort vei fra Rogaland og Vest-Agder. Egersund er 1 time fra Stavanger og 2,5 timer fra Kristiansand. Egen parkeringsplass. 101 hotellrom, og 200 sengeplasser. Velkommen til Egersund!