Barn

Skadbergsand%20-%20familie%20%C3%98stebr%C3%B8ts%20foto

Skadbergsanden

En fantastisk nydelig sandstrand. Om sommeren er det som å komme til Syden. Stranden er et yndet turmål hele året. Her kan du slå deg ned i vannkanten, på sandstranden eller på fine gressletter - alt etter hva du foretrekker. Her er det god boltreplass for store og små. Hva har du mest lyst til? Fange sandkrabber, samle på skjell og steiner, hoppe i bølgende, spille frisbeegolf eller bare ligge langflat på strandmadrassen?
Vandringshavn

Vandringshavn

Flott område for tur, aktiviteter og grilling. Ta gjerne med catering mat og ha en hyggelig kveld sammen! Sjøbua kan bestilles og leies for en dag eller kveld.
_DSC0140

Fayancemuseum

Egersund Fayancemuseum er et museum knyttet opp mot produksjonen til A/S Egersunds Fayancefabriks Co. (1847 – 1979). Dalane Folkemuseum sitt hovedanlegg på Slettebø er også åpent for publikum. Vi anbefaler aktiviteten "Lek med leire" for barn og familier.
Egersund%20Chocoladefabrik%20-%20fotograf%20%40vagabondsofsweden%20(37)

Egersund Chokoladefabrik

Egersund is- og chokoladefabrikk en helårs-attraksjon i sentrum av Egersund. Her kan en få kjøpt ekte Egersundssjokolade støpt i miniatyrformen til Egersundslosen og mange smakfulle varianter av konfekt og italiensk gelato. Alt er hjemmelaget i fabrikken. Mange populære aktiviteter for grupper.
Plane_Kroppsvakt_9842%20copy

Seiltur

Seiltur eller regatta i Egersunds skjærgård. Egersund er starten på Sørlandet med god temperatur, blått hav og idyllisk trehusbebyggelse.
Eiger%C3%B8y_fyr%20072%20websize

Eigerøy Fyr

Geologien i Egersund er i verdensmålestokk unik. Anortositt - bergarten vi har mest av - må du faktisk til månen for å se mer av på et sted!
Julebyen%20kran%20019

Julebyen i Egersund - Norges juleby

Julebyen Egersund - årets vakreste eventyr! I 2004 ble Egersund stemt fram som Nissens hjemby i Norge. På Grand Hotell tilbyr vi julebord, Grand Dinnershow julemat og overnatting.